Відгуки про Electros

OlhaKutsenko рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Масажна накидка Medisana MC 825 , Замовлення №7153

Купувала 2 масажні накидки в даному магазині для батьків. В результаті: швидке підтвердження замовлення, ціна- на мій подив, найнижча серед знайдених в інтернеті, приємна розмова з продавцем з наданням пояснень і рекомендацій щодо товару та його аналогів, відправка в той же день, отримання вчасно, і найголовніше- задоволені батьки) масажери гідні своєї вартості. Все сподобалось,тому рекомендую.
Юрий Новицкий рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: Крісло геймерське huzaro force 6.2, Замовлення №56069

Дуже вдячний менеджерам магазину, швидко сконтактували, допомогли вибрати товар. Товар окрім того, що був в наявності, так і відправили мені в день замовлення! Наразі отримав, зібрав, все як в описі, крісло чудове і син задоволений. Щиро вдячний. Рекомендую!
Богдан1714 рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Huzaro Force 4.7 Carbon Mesh, Геймерський ігровий стіл Huzaro Hero 1.4 white, Замовлення №3460

з допомогою цього магазину зібрав собі геймерське місце за приємні гроші, якість хороша! Відправили швидко! Рекомендую
Ольга Елисеева рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Батут Atleto Батут 312 см з сіткою та драбинкою, синій (42400471), Замовлення №9858

Дуже задоволені покупкою! Менеджер зв'язався зразу після оформлення замовлення, товар було вислано швидко, комплектація відповідає переліку в інструкції. Бажаємо процвітання фірмі та мирного неба!
viktorianovitska рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Crosley Voyager Dune BT (CR8017A-DU) Програвач вінілових дисків, Замовлення №7832

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовлення було створено оперативно. Продавець все доступно пояснив, в той самий день зразу відправив Все прийшло чудово запаковано, без пошкоджень.Щиро дякую
Ярослав рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Тонометр Omron M3 Comfort HEM-7155-E, Замовлення №15012

Завжди привітний персонал і кваліфіковані продавці, які знайдуть відповідь на абсолютно будь яке питання.
Olga Taruta рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Електропокривало Medisana HDW, Замовлення №16424

Отримала цю дивовижну ковдру, дуже вдячна! Приємно здивувала ціна - найнижча в інтернеті. Дякую за приємне спілкування і швидку відправку.
Anna Natalia Dychka рекомендує цей магазин
8 вересня 2024 р.

Купив: Перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Prime (YMFG-B453), Замовлення №527383

Дуже якісне обслуговування і повне розуміння зі сторони продавця, справді допомогти з вибором а не просто втюхати товар. Щиро рекомендую.
NataNata рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Масажнв ванночка Beurer FB 35, Замовлення №38787

Замовила масажну ванночку. Зі мною швидко звязався продавець. Доставка швидка, гарно упакований якісний товар. Рекомендую даного продавця іншим
Олександр Примчук рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Купив: Крісло геймерське Huzaro Force 4.4 Red Mesh., Замовлення №31549

Доброго дня. Заказали крісло. Все прийшло без проблем запаковане. Я рекомендую цей магазин.