Відгуки про freephone.in.ua

Alexandr ALISTER рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон OnePlus 10 Pro 12/256GB Green, Замовлення №15414

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий вечір, Олександр!) Дякуємо за вибір нашого магазину) Нехай служить Вам)
Чек надали. Дякую
18 листопада 2024 р. Відповісти
Валерій Педченко рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple (MQ9X3), Замовлення №Номер замовлення Вашого 1

Дякую, за сервіс. Все дуже зручно і якісно. Дуже приємні люди яки допомогали з оформленням телефону. Буду і надалі звертатися до вас. Слава Україні!
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо Валерій за відгук) Нехай служить Вам) Героям Слава!)
Gеnnadiy рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 8/256GB Aurora Purple, Замовлення №15342

Дякую магазину.Все працює чудово!
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день, Геннадій!) Дякуємо за відгук) Раді що Вам сподобалося)
Николай Николай рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Samsung note 10 duos, Замовлення №15311

Покупкою в магазині задоволений повністю, товар прийшов вчасно, ціна відповідала заявленій на сайті. Менеджер - привітний та обізнаний, товар був відправлений швидко, за що я йому вельми вдячний. Магазин однозначно рекомендую!!!
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день) Дуже дякуємо Вам за відгук) Товар відправляємо як правило в день замовлення і швидко) Раді що Ви задоволені покупкою)
Екатерина Сиваева рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S10e SM-G970 DS 128GB Black (SM-G970FZKD), Замовлення №15340

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день) Дякуємо за відгук) Нехай служить Вам)
Eldar Khaitov рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 mini 256GB Midnight (MLK53), Замовлення №1

Все пройшло гладко, ціна адекватна для даного телефону. Приклад, як повинен працювати магазин
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день, Ельдар!) Дуже дякуємо за вибір і довіру) Будемо раді бачити ще в нашому інтернет магазині)
pcb5pcwqzz рекомендує цей магазин
29 жовтня 2024 р.

Купив: Телефон apple iPhone , Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black (MQ9U3), Замовлення №15300

Зручно, швидко, чесно Задоволений
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день) Раді що Вам сподобалось) Нехай служить Вам)
Andrew Semenov рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 1TB, Замовлення №15276

телефон новий, гарантія 1 рік, все добре
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день!) Дякуємо Андрій за замовлення) Нехай служить Вам)
Alex_Glukhov рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue (MLVP3), Замовлення №15284

В повній мірі задоволений покупкою в даному інтернет магазині, товар прийшов вчасно, ціна відповідала заявленій на сайті. Окремо хочу подякувати менеджеру, який опрацьовував моє замовлення - товар був відправлений протягом 1-2 годин, за що я неймовірно вдячний, так як вдалося врятувати свято (це був подарунок). Дякую.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день, Олександр!) Дякуємо за відгук і за те що обрали наш магазин) Завжди раді старатися для наших клієнтів)
Angela Polyakova рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 12/128GB Black (SM-G988BZKD), Замовлення №15209

Замовила Samsung Galaxy S20 Ultra. Телефон прийшов в заводський упаковці, все як було заявлено. Якість відміна, задоволена на 100%. Є гарантія. Магазин рекомендую!
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий вечір, Анджела!) Раді що Вам все сподобалось) Всі умови і деталі доставки обговорюємо, і як правило відправляємо в день замовлення)