Купив: Зарядна станція Tig Fox T500, Замовлення №2190
Купив: Телевізор Samsung QE65QN85CAUXUA, Телевізор Samsung QE65QN85C, Замовлення №2016
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек
Купив: Настольная плита ERGO IHP-2608, Замовлення №1891
Купив: Саундбар Samsung HW-Q700C, Замовлення №1833
Купив: Плита электрическую ERGO HP-1509, Замовлення №1708
Купив: Телевізор Satelit 24H9100ST, Замовлення №1055
Купив: Інверторний бензиновий генератор MaXpeedingRODS MXR4500i, Замовлення №1580
Купив: інфрачервона плитка ERGO HP-1509, Настільна плита ERGO HP-1509, Замовлення №1550
Купив: Короткофокусний проектор Samsung The Freestyle (SP-LSP3BLAX), Замовлення №1355
Купив: Philips 58PUS8507/12, Замовлення №1324