Відгуки про g - s h o p . u a

Евгений Максимов рекомендує цей магазин
4 квітня 2023 р.

Купив: Мотопомпа 3, Замовлення №(5895272-02)

Дякую менеджеру Віктору за якісну консультацію по мотопомпі. На моє прохання були зроблені додаткові фото із замірами розмірів які я вказав. Якість товару висока. Запаковано у заводській коробці. Вислали без передплат на пошту наложеним платежем. Усім рекомендую даний магазин для співпраці !!!
Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня, Євген ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені ! Чекаємо нових замовлень та побажань ! З повагою, команда g-shop
380970892833 рекомендує цей магазин
17 березня 2023 р.

Купив: Газонокосарка бензинова Husqvarna LC 253S (9670693-01), Замовлення №333

Магазин повністю задовольнив мої потреби , сервіс , якість, швидкість доставки! А ще допомогли завантажити в машину. Буду ще звертатись в данний магазин.
Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені! Чекаємо нових замовлень та побажань! З повагою, команда g-shop
Ярослав Грущак рекомендує цей магазин
10 березня 2023 р.

Купив: Деталі Husqvarna 576xp, Фільтр паливний d=5мм. Защілка.Уловлювач ланцюга.Пружина.Привід маслонасоса.Підшипник голчастий., Замовлення №97

Всі деталі оригінальні. Консультант ввічливий.Вкрай швидко і оперативно все зроблено. Рекомендую іншим покупцям цього магазину.
Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня, Ярослав ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені ! Чекаємо нових замовлень та побажань ! З повагою, команда g-shop
Артём Довженко рекомендує цей магазин
10 березня 2023 р.

Купив: Волосінь Husqvarna Корд триммерный Opti Quadra 2,4 мм 70м (5976689-01), Замовлення №106

Все вкрай швидко, з моменту замовлення до отримання меньше 24 годин. Товар відповідає вимогам.
Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня, Артем ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені ! Чекаємо нових замовлень та побажань ! З повагою, команда g-shop
Юра Гамор рекомендує цей магазин
6 березня 2023 р.

Купив: Бензопила Husqvarna 120 Mark II (9678619-03), Замовлення №1

Гарна співпраця. Швидко відповіли. Добра робота з клієнтами, надають актуальну інформацію.
Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня, Юрій ! Дякуємо за ваші замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені ! Чекаємо нових замовлень та побажань ! З повагою, команда g-shop
Olga_Petrova рекомендує цей магазин
14 лютого 2023 р.

Купив: Мастило для змащення Husqvarna Масло для 2-х тактных двигателей 1 л HP (5878085-12), Замовлення №261

Відповідь представника «g - s h o p . u a»
Доброго дня, Ольго ! Дякую за ваше замовлення. Нам приємно, що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені ! Чекаємо нових замовлень та побажань ! З повагою, команда g-shop