Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №162034

Купив: Смартфон Google Pixel 7 8/128GB Lemongrass, Замовлення №Купувався в магазині
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 7 44mm Silver (SM-L310NZSA), Замовлення №41051
Сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm, Замовлення №161379

Купив: Захисна плівка ArmorStandart Гидрогелевая пленка для Google Pixel 6 Pro (ARM60332), Замовлення №11104

Купив: Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB Phantom Black (SM-S918BZKG), Замовлення №SM-S918BZKG)
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Силіконовий чохол Samsung Galaxy S22+ Transparent (EF-MS906CTEGRU), Замовлення №160756
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Смартфон OnePlus 13 16/512GB Black Eclipse, Смартфон OnePlus 13R 12/256GB Astral Trail, Замовлення №Нфнф 160960

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Gray (SM-S938BZTG), Замовлення №160819

Купив: чохол-накладка Nimbus9 Cirrus 2 для Google Pixel 4a 5G Red, Замовлення №39255