Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 192

за 6 міс 11
за 12 міс 21
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (192)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Smokey Van Den Berg не рекомендує цей магазин
3 листопада 2023

Хотів купити: Wrong price

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Contacted to buy the phone, was told the price is worng, after I said that I will not take the phone for their price, they made an "exception" for a color I didn't want. Very strange
Відповідь представника «PixoPhone»
Unfortunately, we did really have some issues with the website (currently updating). We're sorry for any inconvenience!
Представник магазину «PixoPhone»
Hi! We have fixed the price on the website! Hopefully, we will have the opportunity to satisfy your needs with our devices!
22 листопада 2023 Відповісти
Рома Хлопусь рекомендує цей магазин
2 листопада 2023

Купив: Смартфон ZTE Nubia Z50 Ultra 12/256GB Silver, Замовлення №-013980

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

Рекомендую даного продавця. Швидке оформлення замовлення, товар відповідає опису та був невеликий ПОДАРУНОК на який я не очікував. Я приємно вражений!
Відповідь представника «PixoPhone»
Дуже раді, що ви задоволені, Рома! Приємного користування ;)
Roman Bondar рекомендує цей магазин
28 жовтня 2023

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №№НФНФ-013537

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

дякую за гарний телефон за приємною ціною!) Окрема подяка за кабель в комплекті)
Відповідь представника «PixoPhone»
Приємного користування, Роман! Дякуємо за Рекомендацію!
Андрей Колдырин рекомендує цей магазин
26 жовтня 2023

Купив: Планшет Xiaomi Pad 6 Pro 8/128GB Mountain Blue, Замовлення №012575

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Гарний товар, чудовий асортимент і ціни. Рекомендую!
Відповідь представника «PixoPhone»
Дякуємо за відгук, Андрій! Приємного користування!
Bambino TV рекомендує цей магазин
26 жовтня 2023

Купив: Планшет Xiaomi Pad 6 Pro 8/128GB Gravity Gray, Замовлення №013147

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дуже гарна команда! Рекомендую! Відповідають дуже швидко!
Відповідь представника «PixoPhone»
А нам дуже приємно, дякуємо за Рекомендацію!
Voznyk Artem рекомендує цей магазин
19 жовтня 2023

Купив: Смартфон Google Pixel 4 XL 6/128GB Clearly White, Замовлення №НФНФ-012819

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Рекомендую всім , дуже відповідальний магазин!
Відповідь представника «PixoPhone»
Дякуємо за відгук, Артем! Приємного користування!
Ксения Сметанина рекомендує цей магазин
19 жовтня 2023

Купив: Google pixel 3, Замовлення №012647

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Брала на подарунок хлопцю. Йому дуже сподобався телефон. Брала новий, він орігінальний. Все дуже добре працює. До Польщі дішло в цілому вигляді. Дякую що дуже швидко відправили. Буду ще в цьому магазині замовляти??
Відповідь представника «PixoPhone»
Тішимось, що і Ви, і хлопець задоволені! Приємного користування!
Irina Shkurat не рекомендує цей магазин
16 жовтня 2023

Купив: Смартфон vivo X90 Pro+ 12/256GB Red, Замовлення №9583

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

...розгорнути
Відповідь представника «PixoPhone»
Ірина, добрий день! Дуже детально вивчили всі деталі Вашого замовлення і шлях телефона, який Ви отримали. Наш працівник з відділу перевірки допустив помилку, через що Вам поїхав не той телефон :( Знаємо, Сергій вже приносив наші вибачення, але й розуміємо, що настрій та досвід покупки вже погіршився... Роз'яснювальну розмову з працівниками провели і догани отримали ті, хто повинен був. Тішить одне, що Ви все-таки отримали смартфон і, сподіваємось, будете задоволені його використанням
Niko NeTesla рекомендує цей магазин
13 жовтня 2023

Купив: Google Pixel 3 , Замовлення №0061

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «PixoPhone»
Назар і вся команда PixoPhone дякує вам за відгук та довіру! Приємного користування!
vlad Doroshenko рекомендує цей магазин
11 жовтня 2023

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №012268

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовив смартфон Google Pixel 6a Charcoal в подарунок батькові. Все дуже сподобалося!Менеджер допоміг з усіма питаннями. Оперативна робота. Надають гарантію на товар, також є можливість додатково розширити гарантію. Будемо ще замовляти товари в PixoPhone.
Відповідь представника «PixoPhone»
Дуже вдячні вам за відгук, Влад! Приємного і довготривалого користування вашому батьку!