Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Товар: Мережевий зарядний пристрій Google Pixel 30W USB-C Power Charger EU White (GA03502-EU), Замовлення №НФНФ-157497

Хотів купити: Pixel 9 Pro 16/256GB Hazel, Замовлення №35017
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/128GB Mint (SM-S711BLGD), Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Iceblue (SM-A556BLBC), Смартфон Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E 8/128GB Awesome Iceblue, Замовлення №157237 150916 046064 0327

Купив: Смартфон OnePlus Ace 3V 12/256GB Gray, Замовлення №20366
Купив: Смартфон Xiaomi 11T Pro 8/256GB Meteorite Gray, Замовлення №157179

Купив: чохол-накладка AIORIA Cross Pattern Case для Google Pixel 5a 5G Blue, Захисне скло для смартфона ArmorStandart Захисне скло Pro для Google Pixel 5a 5G Black (ARM79539), Замовлення №156656

Купив: Google Pixel 9 Peony, Замовлення №НФНФ-15622

Купив: Google Pixel 5 8/128GB Just Black, Замовлення №НФНФ-153361

Купив: Смартфон Google Pixel 4a 5G 6/128GB Just Black, Замовлення №НФНФ-156075

Купив: Смартфон Sony Xperia 1 IV 12/512GB Purple, Замовлення №4845
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати