Відгуки про PxPhone

Дмитрик (Deimo) рекомендує цей магазин
13 квітня 2025 р.

Купив: Товар: Мережевий зарядний пристрій Google Pixel 30W USB-C Power Charger EU White (GA03502-EU), Замовлення №НФНФ-157497

Шукав оригінальну продукцію гугл піксель для свого 8 про і ось швидко знайшов. Сервіс відмінний, товар бездоганний - усім задоволений. Рекомендую
Відповідь представника «PxPhone»
Вітаємо! Дякуємо за відгук, Дмитро! Ми дуже раді, що Ви задоволені обслуговуванням нашого сервісу) Ми завжди з Вами, щоб надавати найвищий сервіс. З повагою, команда PixoPhone
Dmytro Waspx не рекомендує цей магазин
10 квітня 2025 р.

Хотів купити: Pixel 9 Pro 16/256GB Hazel, Замовлення №35017

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день. Приносимо вибачення за створені незручності. Ваш відгук був переданий нашим спеціалістам для ретельного аналізу та подальших заходів з метою покращення якості наших послуг. Інформацію перевіримо. З повагою, команда PixoPhone
Віталій Пар. рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/128GB Mint (SM-S711BLGD), Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Iceblue (SM-A556BLBC), Смартфон Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E 8/128GB Awesome Iceblue, Замовлення №157237 150916 046064 0327

Рекомендую цей магазин всім. Замовили на ньому 3 телефони Samsung (A55, A35, S23 FE) і все прийшло ціле і зараз всією сімєю користуємося телефонами від PixoPhone. Також замовляли зарядні пристрої і всі є робочі і оригінальні. Всі акції тут є дійсні що є приємно. Ціни на сайті відповідають дійсності. Працівники є компетентними і ввічливими. Рекомендую всім охочим купляти техніку саме тут
Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день! Дякуємо за відгук, Вiталiй! Раді, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. Ми завжди прагнемо до того, щоб кожен клієнт отримав незабутні враження від покупки та користування пристроєм :) З повагою, команда PixoPhone
Anton45 не рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus Ace 3V 12/256GB Gray, Замовлення №20366

Artem Komar рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 11T Pro 8/256GB Meteorite Gray, Замовлення №157179

Чудовий магазин, з приємними цінами та підтримкою
Відповідь представника «PxPhone»
Вітаємо! Дякуємо за відгук, Артем ! Ми дуже раді, що Ви задоволені обслуговуванням нашого сервісу) Ми завжди з Вами, щоб надавати найвищий сервіс. З повагою, команда PixoPhone
Nikolai Tseplyi рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: чохол-накладка AIORIA Cross Pattern Case для Google Pixel 5a 5G Blue, Захисне скло для смартфона ArmorStandart Захисне скло Pro для Google Pixel 5a 5G Black (ARM79539), Замовлення №156656

Продавець-консультант магазину Євген надав чітку і грамотну консультацію, допоміг з вибором товару! Замовлення було оперативно доставлено, все у належному вигляді! Рекомендую цей магазин!
Відповідь представника «PxPhone»
Вітаємо! Дякуємо за відгук, Миколай! Ми дуже раді, що Ви задоволені обслуговуванням нашого сервісу) Ми завжди з Вами, щоб надавати найвищий сервіс. З повагою, команда PixoPhone
Iryna Afanasieva рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Google Pixel 9 Peony, Замовлення №НФНФ-15622

Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день! Дякуємо за відгук, Iрина! Раді, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. З повагою, команда PixoPhone
CuSaNaGi GoTo рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: Google Pixel 5 8/128GB Just Black, Замовлення №НФНФ-153361

Це вже не вперше я користуюсь послугами цього магазину. Кілька разів купував бу телефони і ними повністю задоволений. Також були і повернення які пройшли без проблем. Менеджери відповідали на питання які мене турбували. Щодо підбору самого телефону, то якщо ви купуєте вперше потрібно добре ознайомитись з фото та описом.
Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день! Дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. Ми завжди прагнемо до того, щоб кожен клієнт отримав незабутні враження від покупки та користування пристроєм :) З повагою, команда PixoPhone
Михайло З. рекомендує цей магазин
26 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 4a 5G 6/128GB Just Black, Замовлення №НФНФ-156075

Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день! Дякуємо за відгук, Михайло! Раді, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням. З повагою, команда PixoPhone
Paul не рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Sony Xperia 1 IV 12/512GB Purple, Замовлення №4845

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Відповідь представника «PxPhone»
Добрий день! Можете надати конкретну причину, що вам не сподобалось?
Не об\'єктивна цінова політика (коли ціна змінюється швидше ніж проходить декілка годин). Відсутність чіткої достовірної інформації про гарантійні програми, що також складає негативні враження. Не відпрацьовано та неузгоджено алгоритм дій між магазином і складами через що товар доставляється без належної документації.
4 квітня 2025 р. Відповісти