Відгуки про Sweden-tools.kiev.ua

Володимир Жолобко рекомендує цей магазин
7 жовтня 2025 р.

Купив: Мотокультиватор tf440, Замовлення №Не знаю

Шикарний магазин, чудові менеджери, консультанти: Анна, Дмитро... Професіонали, професіонали своєї справи, приємні, щирі, розумні, ввічливі працівники... Завжди приємно з ними мати справу. Завдяки їм полюбив Хускварну... До цього купував лише олео-мак... Дякую! Так тримати!
Roman Lavrik рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Купив: Ножиці акумуляторні Husqvarna Aspire H50-P4A, Замовлення №970620302

Все супер! Другий товар купую саме у цьому магазині! Все в наявності! Консультанти супер! Дають дисконт!
S.Vat рекомендує цей магазин
21 серпня 2025 р.

Купив: Акумуляторний кущоріз Husqvarna 535iFR, Висоторіз акумуляторний Husqvarna 530iPT5, Замовлення №СФ-0005299, СФ-0005392

Andrey2013 рекомендує цей магазин
30 квітня 2025 р.

Купив: Газонокосарка акумуляторна Husqvarna LC 142iS без АКБ та ЗП (9705419-01), Замовлення №9705419-01

Велике дякую менеджеру Максиму за професіоналізм. Все доставлено вчасно відповідно до замовлення.
Юлія рекомендує цей магазин
22 квітня 2025 р.

Купив: Газонокосарка Husqvarna LC 356VP, Замовлення №БПІНС007581

Звернулась до магазину за газонокосаркою. Менеджер Максим дуже швидко та кваліфіковано відповів на всі мої питання онлайн, після чого здійснила покупку та тримала всі необхідні документи та пояснення щодо експлуатації та обслуговування. Привітні працівники, приємне спілкування та професійний підхід, рекомендую.
Igor Dyadyura рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Мотокультиватор TF230, Замовлення №БПІНС005270

Миттєва відправка, обслужений мотокультиватор був перед відправкою, заправили мастила, все перевірили. Потужний агрегат, зручний в роботі, надійний. Раджу додатково придбати колеса і міняти фрези на колеса, так зручніше, якщо треба багато рухатись по ділянці (але не обов'язково, можна і на передньому "транспортному колесі"). Вже обробив декілька соток, апарат - звір. Дуже дякую магазину і окремо - менеджеру Максиму.
Анатолий Ткач рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Бензопила Husqvarna 365, Замовлення №СФ-0003382

Звернувся до магазина з пошуком бензопили. Менеджер Єгор надав дуже фахову консультацію,розповів всі нюанси і дав корисні поради при виборі бензопили по моїм критеріям,а також зробив знижку на весь товар Товар був вчасно доставлений зі складу до магазину в назначений час, (про що було мене проінформовано),була зроблена також предпродажна підготовка бензопили. Сервісом і обслуговуванням дуже задоволений,тому рекомендую цей магазин для придбання техніки.
Евгений Топчий рекомендує цей магазин
29 листопада 2024 р.

Купив: Акумуляторна пила Husqvarna 535i XP (9707165-14), Замовлення №СФ-0003013

Звернувся до магазину з пошуком акумуляторної пили.Менеджер Максим підібрав саме той варіант,який задовільнив всі мої критерії,зробив хорошу знижку на товар,за що йому велика подяка.Привітні працівники,які знають весь асортимент товару.Сервіс на вищому рівні.Рекомендую.
Таня Коваленко рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Веткорез, сучкорез Husqvarna Aspire P5-P4A без АКБ и ЗУ (9706213-02), Замовлення №СФ-0002698

Дякую за гарне обслуговування!
Ігор Пінчук рекомендує цей магазин
29 жовтня 2024 р.

Купив: Садова повітродувка Husqvarna 580BTS (9666296-01), Замовлення №СФ-0002699