Купив: Мотокультиватор tf440, Замовлення №Не знаю
Купив: Ножиці акумуляторні Husqvarna Aspire H50-P4A, Замовлення №970620302
Купив: Акумуляторний кущоріз Husqvarna 535iFR, Висоторіз акумуляторний Husqvarna 530iPT5, Замовлення №СФ-0005299, СФ-0005392
Купив: Газонокосарка акумуляторна Husqvarna LC 142iS без АКБ та ЗП (9705419-01), Замовлення №9705419-01
Купив: Газонокосарка Husqvarna LC 356VP, Замовлення №БПІНС007581
Купив: Мотокультиватор TF230, Замовлення №БПІНС005270

Купив: Бензопила Husqvarna 365, Замовлення №СФ-0003382
Купив: Акумуляторна пила Husqvarna 535i XP (9707165-14), Замовлення №СФ-0003013

Купив: Веткорез, сучкорез Husqvarna Aspire P5-P4A без АКБ и ЗУ (9706213-02), Замовлення №СФ-0002698
Купив: Садова повітродувка Husqvarna 580BTS (9666296-01), Замовлення №СФ-0002699