Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC (912-V513-658), Замовлення №5588
Купив: Ноутбук MSI Katana 17 B12VEK (B12VEK-1034XPL), Замовлення №5685
Хотів купити: r2p.com.ua - шахраї
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC (912-V513-658), Замовлення №5703
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM (912-V513-619), Замовлення №5676
Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G (GV-N407SWF3OC-12GD), Замовлення №5511
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti GAMING OC 16G (GV-N406TGAMING OC-16GD), Замовлення №5544
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Ноутбук Gigabyte AORUS 7 9K, Замовлення №#5603
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X SLIM 8G ( 912-V515-059), Замовлення №5182
Хотів купити: Відеокарта MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC