Відгуки про Top Unity

Den Broken не рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р.

Хотів купити: Asus GeForce RTX 5060 Ti PRIME OC 16GB

Igor Nemcinov не рекомендує цей магазин
24 липня 2025 р.

Хотів купити: Відеокарта ASUS PRIME-RTX5070TI-O16G (90YV0MF0-M0NA00)

Заслуженный отзыв, кликбейт на множество товаров
Відповідь представника «Top Unity»
Дякуємо за зворотний зв’язок! Шкода, що ви стикнулися з невідповідністю щодо наявності товару. Ймовірно, сталася затримка у синхронізації з маркетплейсом або оновленні фіду. Ми ніколи не ставимо собі за мету клікбейт і постійно працюємо над точністю відображення асортименту. Ваше зауваження передано технічному відділу для перевірки та усунення подібних ситуацій.
Blank не рекомендує цей магазин
24 липня 2025 р.

Хотів купити: Відеокарта Palit GeForce RTX 5070 GamingPro (NE75070019K9-GB2050A)

товара нет, кликбейт
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за ваш коментар! Просимо вибачення за незручності, пов’язані з відсутністю товару. Ситуація могла виникнути через технічну затримку в оновленні фіду з маркетплейсом. Ми не займаємось клікбейтом і зацікавлені в точному відображенні залишків. Ваше звернення вже передано технічному відділу для оперативного виправлення.
1 серпня 2025 р. Відповісти
Bulaffko не рекомендує цей магазин

Хотів купити: Відеокарта ASUS PRIME-RTX5070TI-O16G (90YV0MF0-M0NA00)

Фейкова ціна, одна з багатьох, схоже.
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за відгук! Просимо вибачення за невідповідність ціни. На жаль, трапився технічний збій при передачі даних на маркетплейс. Ми вже працюємо над усуненням проблеми та оновленням інформації. Щиро цінуємо вашу увагу та зворотний зв’язок.
1 серпня 2025 р. Відповісти
Sergii не рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Хотів купити: Відеокарта INNO3D GeForce RTX 4060 TWIN X2 (N40602-08D6-173061N)

фейковий товар
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за відгук. Ми знаємо про тимчасову проблему з відображенням деяких товарів, яка виникла через збої при завантаженні фіду на маркетплейс. Наразі технічна команда вже працює над усуненням ситуації. Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння!
1 серпня 2025 р. Відповісти
Bluray не рекомендує цей магазин

Хотів купити: Відеокарта ASUS PRIME-RTX5070TI-O16G (90YV0MF0-M0NA00)

Переходишь на сайт, а там не видеокарта а картридж
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за ваше повідомлення! Перепрошуємо за ситуацію — через технічну помилку в системі експорту товарів було некоректно передано посилання. Ми вже виправляємо помилку, щоб подібне більше не повторювалося. Дякуємо за розуміння та вашу уважність.
1 серпня 2025 р. Відповісти
The Mister не рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Хотів купити: Відеокарта Palit GeForce RTX 5060 Dual (NE75060019P1-GB2063D)

продавець просунув в хотлайн якусь сумку замість відеокарти за запитом rtx 5060 palit dual
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за ситуацію, яка склалась. Ймовірно, сталася технічна помилка під час завантаження фіду товарів, через що в результатах пошуку з’явився некоректний товар. Наша команда вже перевіряє і оновлює інформацію. Ми цінуємо вашу увагу до деталей і вдячні за те, що повідомили про проблему. Сподіваємось найближчим часом повернути актуальну позицію відеокарти Palit RTX 5060 у доступні для замовлення.
1 серпня 2025 р. Відповісти
whitehoof не рекомендує цей магазин
29 квітня 2025 р.

Хотів купити: Іригатор Panasonic EW1511

ціна в магазині зовсім не та.
Ціна в магазині неактуальна - майже на 1к грн більша.
12 травня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що ви зіткнулися з невідповідністю ціни. Можливо, актуальна вартість не встигла оновитися на маркетплейсі або сталася затримка в оновленні фіду. Ми вже перевіряємо інформацію й працюємо над виправленням. Дякуємо за розуміння та звернення!
1 серпня 2025 р. Відповісти
orlandpp не рекомендує цей магазин
25 жовтня 2023 р.

Хотів купити: Сучкоріз Intertool HT-3116

товара нет в наличии. но при этом просят предоплату.
Представник магазину «Top Unity»
Дякуємо за відгук, товар був не доукомплектовано, і на перед кошти не просили з вас
31 жовтня 2023 р. Відповісти
кошти просили як предоплату. Навіщо тоді ви викладаєтє недоукомпектовани товар на сайт? та й ще просите предоплату
31 жовтня 2023 р. Відповісти