Купив: Shure SRH840A, Замовлення №Shure SRH840A
Купив: Навушники з мікрофоном Meze 99 Classics Walnut Gold, Замовлення №-
Купив: Адаптер Satechi USB-C To HDMI 2.1 8K Adapter (ST-AC8KHM), Замовлення №200025195
Купив: Навушники TWS Marshall Motif II A.N.C. Black (1006450), Замовлення №200023258
Купив: Навушники TWS Technics EAH-AZ80 Black, Замовлення №200023097
Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 11th Gen. 16GB Black, Замовлення №200022375
Купив: Навушники Skullcandy Push Active True Wireless In-Ear Dark Black/Orange (S2BPW-P740), Замовлення №№ 200021827
Купив: Навушники TWS Anker SoundCore Liberty 4 NC Navy Blue (A3947G31), Замовлення №200019094
Купив: Замовлення №20000346754
Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm, Замовлення №200017901