Відгуки про MOBILE Store

Олександр 55443355 рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Планшет Blackview Tab 20 4/64GB Wi-Fi Interstellar Grey, Замовлення №#3000008256

Замовляв Blackview Tab 20 4/64GB Wi-Fi Interstellar Grey. Сервіс магазину сподобався. Відправили в день замовлення, а наступного я його отримав. Повна комплектація і все працює.
bytsya рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Адаптер Baseus Ingenuity Series Mini OTG Adaptor USB 3.1 to Type-C Blue (ZJJQ000103), Замовлення №3000008233

Дмитро рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Купив: Розумна поїлка Petkit EverSweet 3 Pro (P4108), Замовлення №3000007915

Leonid Kapoletti не рекомендує цей магазин
28 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Infinix GT 20 Pro 12/256GB Mecha Orange (4894947022173), Замовлення №3000007695

Магазин категорично не рекомендую. Купив телефон прийшов забирати на пошту. Коробка прорвана плівка на ньому знімалася наклеїна криво. Хотів зателефонувати з пошти номера телефону не знайшли. Уже дома зв'язалися через телеграм. Менеджер відмовився забирати товар назад,алея маю 14 днів для повернення. Це шок не купуйте в цьому магазині нічого. Телефон купував людині для подарунку подарував нібито б/у телефон. Може так і було...
Відповідь представника «MOBILE Store»
Вітаю. Нам прикро, що сталося непорозуміння. Ми перевірили інформацію, та бачимо що Ви спілкувалися з нашим менеджером по телефону кілька разів, та повідомили, що не будете забирати товар із Нової пошти. Але через певний час забрали. Також ми запрошували фото дефектів товару, але відповіді так і не дочекалися. Перед відправкою товар оглядається, виписується гарантійний талон, що знаходиться у коробці та проводиться фотофіксація пристрою.Ми не бачимо порушення зі свого боку, оскільки ретельно стежимо за відправками. Телефон був новий та не мав дефектів. Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені нашим сервісом, але також не бачимо причин нам не довіряти, оскільки ми виконали свою роботу та не дочекалися фото із дефектами. Телефон має офіційну гарантію 12 місяців.
Roman Sokolov рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Infinix Smart 9 4/128GB Mint Green, Замовлення №3000007626

Перейшов на сайт, почитав харатеристики, зателефонував щодо наявності та строков відправки, замовив на сайті і одразу сплатив. Через 3 години телефон вже прямував до Дніпра. Все супер, дякую!
Vladimir Nigrei рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128GB Mint Green (VHU4725EU), Замовлення №3000007587

Graal Tv рекомендує цей магазин
31 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон realme GT 6T 12/256GB Fluid Silver, Замовлення №realme GT 6T 12/256GB

Купував телефон realme GT 6T в цьому магазині. Дуже підкупила ціна, яка була одна із найнижчих. І сайт добре оформлений. Списався в вайбері. На мої питання швидко відповіли. Зробив замовлення через сайт, приблизно о 12. Телефон дуже швидко відправили. Наступного дня зранку вже була смс від нової пошти, що можна забирати. Запакований аккуратно. В коробці з телефоном був чек. Покупка дуже вдала, дякую магазину.
Alexey Kolesnikov рекомендує цей магазин
12 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №3000007183

Сьогодгі заамовляєш, завтра забираєш. Добре
Евгений Прудкий рекомендує цей магазин
17 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Infinix Note 40 8/256GB Obsidian Black (4894947019180), Замовлення №3000007114

Sergey Gubarets рекомендує цей магазин
12 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy M34 5G SM-M346B 8/128GB Prism Silver, Замовлення №3000007086

Все пройшло швидко і коректно. Задоволений сервісом.