Купив: TEAC TN-400 BT X, Замовлення №31465
Купив: Акустична система об'ємного звуку DALI Fazon Mikro White High Gloss, Замовлення №110
Купив: Kenwood M-822DAB, Мінісистема Kenwood M-822DAB, Замовлення №31215
Купив: Бездротові навушники ANC Bowers & Wilkins PX 7 S2e Cloud Grey, Замовлення №№2306
Купив: Інтегральний підсилювач Hegel H95 Black, Замовлення №31041
Купив: Програвач вінілових дисків TEAC TN-180BT-A3 Black, Замовлення №2131
Купив: Навушники бездротові Final Audio UX3000 Black, Замовлення №1783
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Навушники Technics eah-az40, Навушники TWS Technics EAH-AZ40G-K, Замовлення №29721
Купив: Shanling Onix Alpha XI1, Замовлення №29477
Купив: Програвач вінілових дисків Pro-Ject Primary E Phono OM NN White, Акустичні колонки Q Acoustics M20 HD White (QA7614), Замовлення №29301