Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Аріа Каталог

Евгения Чепак рекомендує цей магазин
2 липня 2026 р.

Купив: Котел газовий конденсаційний BAXI DUO-TEC COMPACT 24 E, Замовлення №271

Замовлення опрацьоване та відправлене дуже швидко. Велика подяка за детальну консультацію з приводу даної моделі та аксесуарів. Порадував подарунок, комплект коаксіального димоходу. Рекомендую даний інтернет-магазин.
Igor Boloto рекомендує цей магазин
4 червня 2026 р.

Купив: 4912622 Система захисту від потопу для роз.будинку Tervix ZigBee Water Stop Premium на 1 трубу 3/4, Замовлення №206

все добре. Консультант детально провів консульттацію, надіслали комплект через нову пошту. Все швидко і без сюрпризів.
Yaroslava Bilyk рекомендує цей магазин
25 травня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Tesy BiLight (GCH 15044 30 B12 TSR), Замовлення №Рахунок-фактура № 200

Viacheslav Kachanovskiy рекомендує цей магазин
23 травня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний проточний Vaillant VED E 18/8 B (0010027269), Замовлення №Рахунок-фактура № 203 від

n_zhy рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Купив: Проточний водонагрівач газовий Bosch Therm 4000 O WR 10-2 B (7701331617), Замовлення №215

Задоволена якістю та швидкістю обслуговування. Рекомендую цей магазин.
Kostiantyn Kudriashov рекомендує цей магазин
3 травня 2026 р.

Купив: 535040 Редуктор зниження тиску мембраний (статика /динаміка) зі шкалою Ø1/2" латунь Max. 25 bar 1÷6, Замовлення №177

Приємно був вражений сервісом компанії. Я закинув товар в корзину і забув про нього, бо не був впевнений, що магазин взагалі працює, так як ціна товару була ще довоєнною, проте з магазину зателефонували і нагадали, після чого консультували і інформували про кожен крок на шляху товару до мене. Неймовірний сервіс. Сподіваюся, що мій випадок не є винятком з правил.
ТОВ НДПВІ ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р.

Купив: Газовий котел ATEM ЖИТОМИР-3 КС-Г-010 СН (верхній), Замовлення №WZ133

Купив тут, бо була найнижча ціна, іще не встановлював. Спілкування на висоті, уважний та ввічливий менеджер!
Vitalii рекомендує цей магазин
7 квітня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Drazice OKHE 160 (140610801), Замовлення №134

Оксана рекомендує цей магазин
23 березня 2026 р.

Купив: Двоконтурний конденсаційний котел Viessmann Vitodens classic BPKB-25 25 кВт (3205004), Замовлення №Замовлення132

Гарний продавець, зрозумілі відповіді і пояснення на всі питання, що виникали, швидка доставка
Olha Sviatiuk рекомендує цей магазин
23 березня 2026 р.

Купив: https://aria-katalog.kiev.ua/uk/kotel-gazovij-kondensatsijnij-immergas-victrix-tera-v2-32-eu-kondens, Газовий котел https://aria-katalog.kiev.ua/uk/kotel-gazovij-kondensatsijnij-immergas-victrix-tera-v2, Замовлення №91

Я отримала інформацію від продавця по максимуму, телефонувала 100 разів після придбання товару і мені завжди чемно надавали відповіді на усі мої запитання. Відправили швидко