Купив: Кондиціонер SKAYLUX, Замовлення №рахунок- фактура№216
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Система захисту від протікання води Mastino WS2 White 2м, Замовлення №1883
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: Котел електричний Protherm Ray (Скат) 6KE/14 (0010023670), Замовлення №000006604
Купив: Bluetti 600W EB3A , Замовлення №198
Купив: Ванна Koler Pool, Замовлення №209
Купив: Ajax WaterStop (3/4, Замовлення №207
Купив: Котел Beretta Ciao 24 CAI, Замовлення №178
Купив: Спліт-система TCL TAC-09CHSD/XA82IN Black Inverter R32 Wi-Fi, Замовлення №1
Купив: Антипотоп Мастіно , Замовлення №20450958221365
Купив: Котел газовий стандартний Vaillant turboTEC plus VU INT 282-5, Замовлення №191