Купив: Рідина для чистки оптики ROSCO Lens Cleaner 226gm (8oz/236ml) Spray Bottle, Замовлення №№6079
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Cтудійне освітлення Godox LEDP260C, Замовлення №5763

Купив: Студійне освітлення Aputure Amaran 100x (APM021XA13), Замовлення №№5531

Купив: Стандартний об'єктив Sigma AF 24-70mm f/2,8 DG DN II Art, Замовлення №521

Купив: студійне освітлення Aputure Amaran Ace 25c Charcoal, Замовлення №610

Купив: Ширококутний об'єктив Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN C (c023_10_18_28), Замовлення №517

Купив: LED-освітлювач Aputure Amaran 300c Deep Gray (AP40011A12), Замовлення №513

Купив: зовнішній спалах Godox V860III, Замовлення №653

Купив: Стандартний об'єктив Sigma AF 24-70mm f/2,8 DG DN II Art, Замовлення №4048
Купив: Панорамана камера Insta360 8k, Замовлення №1985