Відгуки про Electrone

Климич рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Гелевий акумулятор Victron Energy 12V/220Ah Gel Deep Cycle Battery, Замовлення №8851

Потрібно було посилення до системи живлення до станції. Чудово, що в магазині є великий перелік акумуляторів і можливо отримати за хорошою ціною і вже у магазині
Денис Круговець рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Сушильна машина LG V5R08DM, Замовлення №8789

Взяли із дружиною сушильну машинку, в доповнення до пральної, за рекомендацією спеціаліста магазина по побутовій техніці. Вдячний їм за індивідуальний підхід до кожного запиту покупця
Fedir Tolstov рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Мінімийка високого тиску Karcher K 7 Compact (1.447-050.0), Замовлення №8723

Замовив мінімийку, сервісом задоволений. Забрав із магазину в Києві, була можливість припаркували авто, що було зручним для мого замовлення
Дмитрий 90 рекомендує цей магазин

Купив: Газова варильна поверхня Bosch PPP6A6M90, Замовлення №8700

Замовленням задоволений, магазин запропонував варіанти на газові плити, на які зараз за відсутності світла з'явилась потреба. Доставили за адресою з попередженням
Igor Che рекомендує цей магазин

Купив: Духовка настільна NINJA SP101EU, Замовлення №Його не було

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Denys Tokar рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Портативна колонка JBL Partybox Encore (JBLPBENCORE1MICEP), Замовлення №8687

Замовив колонку, саме цієї моделі не було на багатьох сайтах, а тут якраз знайшов і привезли за дешевшою ціною. Зачекав до кінця тижня і безкоштовно видали на пункті видачі
Oleg Lenkov рекомендує цей магазин

Купив: Акумулятор для ДБЖ Green Cell AGM33 12V 200Ah, Замовлення №8638

Цей магазин західка для тих, кому потрібні джерела альтернативного живлення. Замовив собі батарею для системи до інвертора, ціна підходяща, зачекав свою чергу із-за великого попиту і доставили кур'єрами
walkman448 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
18 листопада 2024 р.

Купив: Орбитрек електромагнітний Bowflex Max Trainer M3i, Замовлення №8664

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек

Єгор Цирковник рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Вертикальний пилосос (1в1) / Миючий пилосос Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Pro (HHR25A), Замовлення №8650

Покупкой полностью доволен, среди представительного ассортимента на сайте выбрал с минимальными объемами для использования. При получении своего заказа осмотрел на полноту комплектации и документов. Без замечаний
Igorek_23 рекомендує цей магазин

Купив: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB33B612ESA, Замовлення №8586

Замовляв холодильник під габарити свої кухні, все підійшло. На сайті менеджер проінформував щодо гарантійного терміну та доставки по місту. Залишився задоволеним своїм оновленням