Купив: Iphone 14 Pro Max, Замовлення №3740703154
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Iphone X 64gb, Замовлення №Офлайн покупка
Хотів купити: Планшет Apple iPad Pro 12.9 2021 Wi-Fi + Cellular 128GB Space Gray (MHNR3, MHR43)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium (MU773)
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium (MTV53)
Купив: Apple AirPods Pro 2nd generation, Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №3106
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium (MTV53)
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Space Black Late 2023 (MRX33), Замовлення №90134
Купив: ipad 9th generation, Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №88807
Хотів купити: Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3)