Купив: Шурупокрут Makita DDF453Z, Замовлення №16952

Купив: Пластиковий кейс для шурупокрута Makita, Замовлення №16726
Купив: Лобзик Makita 4329KX у кейсі, захисна пластина, набір пилочок 5 шт, Замовлення №0000-003364

Купив: Аккумуляторная газонокосилка Makita DLM330SM с акб 18V 4 Ah и з/у DC18SD, Замовлення №0000-004000
Купив: Кейс для інструментів Makita 821670-0, Замовлення №СФ-0016252
Купив: Акумуляторний дриль-шуруповерт Makita DF333DZ, Акумуляторний ударний шурупокрут CXT, 10,8B Slider, 110Hm, Замовлення №0000-000922
Купив: Шурупокрут Makita DF333DWAE, Замовлення №0000-000455
Купив: Акумуляторна міні пила Makita DUC150Z01, Замовлення №0000-0000426