Відгуки про m-online.kiev.ua

Ростислав Думенко рекомендує цей магазин
15 серпня 2025 р.

Купив: Шурупокрут Makita DDF453Z, Замовлення №16952

?Я нещодавно придбав цей шуруповерт і хочу поділитися своїми враженнями. Загалом, я дуже задоволений цим інструментом. Він ідеально підходить як для домашніх потреб, так і для нескладних професійних завдань))
Alexander рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р.

Купив: Пластиковий кейс для шурупокрута Makita, Замовлення №16726

Рекомендую магазин - швидко зв'язались, надали професійну консультацію. Товар якісний.
Olexandr Kutsurenko рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Лобзик Makita 4329KX у кейсі, захисна пластина, набір пилочок 5 шт, Замовлення №0000-003364

Купував лобзик Makita 4329 з кейсом і пилками, також замовив упор для лобзика. Коли передзвонив менеджер з уточненням замовлення - виявилось, що я замовив боковий упор не для лобзика, а для дискової пилки, на моє прохання магазин перерахував склад замовлення і ціну. Лобзик файний, але я тільки потестив - серйозних робіт не виконував. Кейс дуже порадував - пластик приємний на дотик, не має запаху, кришка кейсу на завісах, а не сплавлений пластик. Досвід позитивний. рекомендую цей магазин.
NataliiaKl рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Аккумуляторная газонокосилка Makita DLM330SM с акб 18V 4 Ah и з/у DC18SD, Замовлення №0000-004000

Чудовий магазин! Хочу відзначити оперативність у відповідях на всі мої запитання. Оформлення замовлення виявилося напрочуд простим та інтуїтивно зрозумілим. Доставка була здійснена вчасно, і товар приїхав в ідеальному стані. Окремо хочу подякувати дружньому та приємному персоналу за їхню уважність та позитивний настрій. Обов'язково повернуся сюди знову!
G.A. рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Кейс для інструментів Makita 821670-0, Замовлення №СФ-0016252

Замовляла кейс для шуруповерта Makita DDF 485 згідно рахунку СФ-0016252. Менеджер відреагував оперативно, відзвонили відразу після замовлення. Сервісом задоволена.
Petro_2025 рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Акумуляторний дриль-шуруповерт Makita DF333DZ, Акумуляторний ударний шурупокрут CXT, 10,8B Slider, 110Hm, Замовлення №0000-000922

Сьогодні придбав акумуляторний ударний шурупокрут та акумуляторний дриль-шуруповерт, покупкою задоволений. Консультант магазину допоміг підібрати техніку, за що дуже дякую.
Александр Алехин рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Шурупокрут Makita DF333DWAE, Замовлення №0000-000455

Отличный магазин все в наличии Быстро перезвонили и отправка в тот же день
Anest рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Акумуляторна міні пила Makita DUC150Z01, Замовлення №0000-0000426

Швидко відповіли, запропонували знижку, успішно домовились про ціну і доставку. Я задоволений роботою магазину
15 січня 2025 р. Відповісти