Купив: Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23K3614AS/UA, Замовлення №664
Купив: Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23K3614AS, Замовлення №666
Купив: Мікрохвильва піч, Мікрохвильовка з грилем Gorenje MO4250CLI, Замовлення №660
Купив: Пральна машина Elektrolux EW6SM326SU, Замовлення №657
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Samsung Jet 75 VS20B75ACR5/UK, Замовлення №0650
Купив: Пилосос Samsung VCC45W0S36/UK , Замовлення №647
Купив: Витяжка купольна Electrolux LFC316X, Замовлення №646
Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW60A3100BE, Замовлення №625
Купив: Electrolux EDB1740, Праска з парою Electrolux EDB1740, Замовлення №514
Купив: Варильна поверхня комбінована Electrolux KDI641723K, Комбінована варильна поверхня Electrolux KDI641723K, Замовлення №510