Купив: Моноблочна акустична система Marshall Acton III Black (1006004), Замовлення №5422

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Natural Titanium (MYX33), Замовлення №A14299

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №1111

Купив: Apple 70W USB-C Power Adapter (MQLN3), Замовлення №20451425497028

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2026 Apple M5 10 core GPU 24GB 1TB Midnight (MDHG4)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Екшн-камера DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo (CP.OS.00000378.01, CP.OS.00000350.01), Замовлення №A14162

Купив: Екшн-камера DJI Osmo 360 Action Camera Standard Combo (CP.OS.00000441.02), Замовлення №7130977

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 512GB Lavender (MG6U4), Замовлення №xxx

Купив: Стилус Apple Pencil Pro (MX2D3), Планшет Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Starlight (MC9Y4), Замовлення №A14040

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2025 Starlight (MW103), Замовлення №А14131