Відгуки про aStore

Олексій Ананьєв рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Моноблочна акустична система Marshall Acton III Black (1006004), Замовлення №5422

Купував колонку Marshall acton 3. Отримав в день замовлення, обслуговуванням задоволений.до колонки питань немає, все приїхало запаковане, працює без нарікань
Відповідь представника «aStore»
Щиро вдячні за Ваш відгук – нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені!
Maks рекомендує цей магазин
2 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Natural Titanium (MYX33), Замовлення №A14299

Придбав iPhone 16 Pro Max 512 GB (Natural Titanium) за 100% передоплатою. Дуже ввічлива комунікація та оперативна доставка. Надається гарантія, доступні різні способи оплати. Доїхав за один день, все чітко, покупкою задоволений. Також кілька місяців тому купував Mac mini M4 – аналогічно все пройшло добре.
Відповідь представника «aStore»
Вдячні за Ваш відгук і підтримку нашого сервісу. Приємного користування та чекаємо на Вас знову!
Сергей Боровиков рекомендує цей магазин
1 травня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №1111

Чудовий магазин , все дуже швидко та без проблем , завмовив з ранку , в обід вже забрав Дякую вам , ціна мега адекватна
Відповідь представника «aStore»
Ми дуже вдячні за Ваш відгук – разом ми створюємо досконалий сервіс!
Pavlo Danis рекомендує цей магазин
28 квітня 2026 р.

Купив: Apple 70W USB-C Power Adapter (MQLN3), Замовлення №20451425497028

Гарна ціна, швидка ефективна комунікація. Раджу відразу писати в Телеграм. Дуже швидко відправили. Задоволений покупкою та взаємодією!
Відповідь представника «aStore»
Щиро дякуємо за Ваш відгук і гарну оцінку. Нехай користування буде приємним, і будемо раді новим зверненням!
tvv1 не рекомендує цей магазин
28 квітня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2026 Apple M5 10 core GPU 24GB 1TB Midnight (MDHG4)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

навіть не знають що в них немає цього товару, та розповідають всі під одну мантру, що вчора продали останній з партіі
Igor D (Sniper) рекомендує цей магазин
7 квітня 2026 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo (CP.OS.00000378.01, CP.OS.00000350.01), Замовлення №A14162

Рекомендую магазин, камера була потрібна , в день замовлення , менеджер все організував , ввечері камера була в мене
Відповідь представника «aStore»
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Приємного користування і будемо раді чути Вас ще!
Daddy&Ameli Сергій рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo 360 Action Camera Standard Combo (CP.OS.00000441.02), Замовлення №7130977

Товар відправили швидко після оплати, чек + гарантію скинули додатково. Ціна сама адекватна із всіх запропонованих..
Відповідь представника «aStore»
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашої роботи. Бажаємо приємного користування та завжди раді Вашим зверненням!
amoiseev рекомендує цей магазин
16 березня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 512GB Lavender (MG6U4), Замовлення №xxx

Придбав IPhone 17 Лавандового коліру як подарунок дитині на ДР. Ціна найкраща на ринку. Комлектація та колір топ (бо в мого постачальника цього коліру і об'єму пам'яті на 512Гб не було в наявності). Ввечорі проплатив, наступного дня отримав. Все чітко, дитина щаслива. Дякую.
Відповідь представника «aStore»
Щиро вдячні за Ваш відгук і довіру до нашого сервісу. Нехай користування приносить лише задоволення, звертайтесь ще!
8xhqgd4gvv рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: Стилус Apple Pencil Pro (MX2D3), Планшет Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Starlight (MC9Y4), Замовлення №A14040

Дякую, дуже задоволена обслуговуванням: сплатила криптою, надіслали ж одразу, через пів години вже мала планшет і пенсіл. 100% рекомендую і планую далі купляти тут техніку.
Відповідь представника «aStore»
Дякуємо за теплі слова та високу оцінку. Бажаємо комфортного користування і будемо раді бачити Вас знову!
Александр Слепченко рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2025 Starlight (MW103), Замовлення №А14131

Всем привет. Купил маме в подарок macbook air. Всё прошло быстро и без каких-либо проблем. Большое спасибо!