Відгуки про Cooperhunter-centre.com.ua

Olya Pasechnik рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №15790

Щиро дякую за неочікувану швидку роботу професіоналів! Проконсультували, допомогли у виборі кращого варіанту й зробили монтаж у день замовлення! Це прям Вааау!!! Величезна подяка Вам! Щастю немає меж. Всім тепла!
ирина диденко рекомендує цей магазин
5 серпня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Imperial CH-S09FTXZ-NG інвертор , Замовлення №0012420

Гарне та швидке обслуговування, привітливі менеджери. Встановили в день покупки. Все сподобалося, дякую.
Ігорь Криль рекомендує цей магазин
30 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №СФ 0012276

Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Ігор добрий день. Раді, що ви задоволені відповідністю ціни, наявністю товару, швидким відвантаженням, умовами оплати та наданням фіскального чека. Нам приємно, що обслуговування було швидким та зручним для вас
Yulia Zaiets рекомендує цей магазин
27 липня 2024 р.

Купив: Cooper&Hunter Daytona CH-SO9FTXD2-WP, Замовлення №100620

Після здійснення замовлення зі мною оперативно зв'язався менеджер і надав повну інформацію щодо наявності і можливості доставки з установкою. Це була найшвидша покупка і вчасний сервіс. Дякую
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Юлія добрий день. Дякуємо за ваш чудовий відгук та високу оцінку нашої роботи! Ми раді, що наш менеджер оперативно зв’язався з вами та надав повну інформацію щодо наявності і можливості доставки з установкою. Швидкість та своєчасність обслуговування є нашими пріоритетами
AnnaTs рекомендує цей магазин
26 липня 2024 р.

Купив: Внутрішній блок кондиціонера Cooper&Hunter CH-S09FTXF2-NG(I), Замовлення №3815

Однозначно лише позитивне враження від співпраці. В вівторок замовила в четвер вже встановили. Все чітко, хлопці які встановлювали взагалі неймовірні менш ніж за годину все встановили, прибрали за собою ще й навчили батьків як користуватись.
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Добрий день. Дякуємо за ваш чудовий відгук та високу оцінку нашої роботи! Дякуємо за довіру та за те, що обрали нас. Якщо у вас є додаткові питання або пропозиції, звертайтеся до нашої служби підтримки.
Слава Вячеслав рекомендує цей магазин
26 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №100695

Отримав кондиціонер, все працює, всим задоволений
Представник магазину «Cooperhunter-centre.com.ua»
Слава добрий день . Дякуємо за ваш відгук. Ваші слова мотивують нас продовжувати вдосконалювати наш сервіс. Якщо у вас є додаткові питання або пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки.
6 серпня 2024 р. Відповісти
Елена Гончаренко рекомендує цей магазин
25 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення № СФ-0012272

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

В умовах дуже сильної спеки та значного попиту на кондиціонери в місцевих магазинах де наявність таяла на очах, Менеджер запропонував замість бажаної моделі - іншу, трохи потужнішу але візуально однакову модель, яка була в наявності. Замовлення було виконано в той же день, що дозволило дуже оперативно встановити та й врятуватися від спеки. Вдячна за діалог, за швидку доставку та якісне обслуговування!
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Елена добрий день. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже цінуємо ваші слова і раді, що змогли вам допомогти у цей складний період спеки.
Denis Doronin рекомендує цей магазин
23 липня 2024 р.

Купив: Кондиціонер CH-S09FTXD2-WP, Замовлення №СФ-0012173

Швидко встановили, всім задоволений.
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Денис добрий день. Дякуємо вам за ваш відгук та за те, що обрали Cooper&Hunter . Нам дуже приємно чути, що ви задоволені нашими послугами та товарами.
Alla1 рекомендує цей магазин
28 червня 2024 р.

Купив: Кондиціонер S24ftxla2-ng, Замовлення №сф-0011781

Придбали кондиціонер, монтажні роботи виконали швидко якісно. Кордиціонер працює дуже добре, справдяється з потрібною квадратурою приміщення. Дуже задоволені роботою співробітників магазину і монтажників, які надали вичерпну консультацію і допомогли з підбором потрібноі техніки. Дякую. Будемо звертатись.
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені роботою нашої команди та якістю монтажу. Приємно чути, що кондиціонер відповідає вашим потребам. Дякуємо за довіру та будемо раді допомогти вам знову!
Roman Shyjka рекомендує цей магазин
20 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №Сф-0019104

Чудовий магазин. Конкурентні ціни. Можливість оформити розстрочку
Відповідь представника «Cooperhunter-centre.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви оцінили наші конкурентні ціни та можливість оформити розстрочку. Завжди раді вам допомогти!