Відгуки про SoundStudio

Дмитрий Пригодюк рекомендує цей магазин
11 жовтня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins Px8 S2 Onyx Black, Замовлення №№7456

Замовляв навушники Bowers & Wilkins Px8 S2 Onyx Black, зі мною відразу зв?язався менеджер Сергій, та пояснив умови оплати та доставки. Я погодився на передплату в повному розмірі на офіційний рахунок ФОП. Відправлення відбулося дуже швидко ( через декілька годин після оплати). Пакування чудове, сам товар новий та заводське пакування не пошкоджене. Дуже задоволений покупкою, та з впевненістю можу зарекомендувати продався.
Відповідь представника «SoundStudio»
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Нехай навушники дарують лише найчистіше звучання та задоволення від кожної мелодії. Будемо раді бачити Вас знову. З Найкращими побажаннями, магазин SoundStudio.
Rostyslav Malenko рекомендує цей магазин
9 жовтня 2025 р.

Купив: Фронтальні акустичні колонки DALI Oberon 3 Dark Walnut, Замовлення №7452

Відповідь представника «SoundStudio»
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Нехай нова акустика дарує Вам приємні емоції від прослуховування! Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, SoundStudio
a.ver рекомендує цей магазин
8 серпня 2025 р.

Купив: Акустика Klipsch Reference R-50PM Black, Замовлення №7394

Приємне обслуговування, замовлення відправили на наступний день. Все нове, працює, ніякий нарікань.
Відповідь представника «SoundStudio»
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Нехай нова акустика дарує Вам якісний звук та приємні емоції! Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, SoundStudio
Олег Борзов рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: Trettitre TreSound 1 Majestic Mountain, Замовлення №7268

Дякую магазину за роботу.
Відповідь представника «SoundStudio»
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Нехай ця акустика дарує Вам якісний звук та приємні емоції! Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, SoundStudio
ArturOne рекомендує цей магазин
18 червня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Mark Levinson №5909 Pearl Black (MLNO5909BLK), Замовлення №7150

Відповідь представника «SoundStudio»
Дякуємо Вам за відгук! Якщо буде необхідна додаткова допомога або консультація (Цап/підсилювач, про що ми говорили з Вами), будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Нехай нові навушники радують звучанням! З Найкращими побажаннями, магазин SoundStudio.
Константин Маркович рекомендує цей магазин
10 грудня 2023 р.

Купив: Klipsch R-120SW, Замовлення №7061

Дуже задоволений товаром на сервісом від магазину! Ще й приємним бонусом виявилась бескоштовна доставка товару, хоч вона була і не дешева... Вага вуферу 32 кг. Дякую!!! Та дуже рекомендую цей магазин!
Відповідь представника «SoundStudio»
Дякуємо Вам за відгук та рекомендації! У нас зараз триває Акція: при повній попередній оплаті замовлення, доставка здійснюється за наш рахунок. Дякуємо, що обрали наш магазин, і якщо Вам потрібна додаткова консультація або допомога по вибору аудіотехніки, ми завжди готові допомогти. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Наші щирі побажання для Вас: нехай новий Сабвуфер принесе Вам багато задоволення від потужного та якісного звучання!
Віктор Неважливо рекомендує цей магазин
31 липня 2023 р.