Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 36

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (36)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Сергей Герасименко рекомендує цей магазин
24 грудня 2023

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Cordless Vacuum Cleaner T30, Замовлення №№462

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Отримали довгоочікувану покупку. Прекрасний пилосос. Тест-драйв пройшов успішно. Всі заявлені комплектуючі є. Працює, що швейцарський годинник. Дякуємо! Дуже задоволені придбаним товаром.
Відповідь представника «SpaceOne»
Дуже дякуємо Сергій за Ваш приємний відгук! ! Раді, що ви задоволені покупкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, нехай ваша покупка приносить вам лише задоволення!До нових зустрічей.
Попов Роман рекомендує цей магазин
18 грудня 2023

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Cordless Vacuum Cleaner T30, Замовлення №440

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Оформил заказ в 11 часов, в течении 10-15 минут связались, дали реквизиты для оплаты ФОП. Оплатил , и через 30 минут уже была ТТН в кабинете НП. В отношении оформления и отправки - супер реактивный магазин, рекомендую. По цене - тоже приятный магазин, обслуживание на высоте. Отзывы пишу редко, но тут ребята заслужили, рекомендую!!!
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Роман за Ваш приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою швидкою відправкою та обслуговуванням. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, нехай ваша нова покупка приносить вам лише задоволення. До нових зустрічей.
Han Provocator рекомендує цей магазин
17 грудня 2023

Купив: Окуляры віртуальної реальності Sony Playstation VR2, Замовлення №436

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

все пройшло дуже швидко! Замовлення на наступний день вже було відправлено! Дякую за сервіс!
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Вам за відгук. Раді, що ви задоволені нашою оперативністю. Приємного користування. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Anna Ishchuk рекомендує цей магазин
6 грудня 2023

Купив: Смарт-годинник vivoactive 5 Cream Gold Aluminum Bezel with Ivory Case and Silicone Band (010-02862-11), Замовлення №413

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Анна Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Ярослав Ігорович рекомендує цей магазин
30 листопада 2023

Купив: Смарт-годинник Epix (Gen 2) Sapphire - White Titanium (010-02582-20/21), Замовлення №388

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовив пізно ввечері, зранку вже було відправлено і на наступний день отримав. Ціни приємні, швидко, зручно, все як і повинно бути у хороших інтернет-магазинах, рекомендую!
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Ярослав Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Також хотів би відзначити підтримку. Допомогли з проблемою, однозначно величезний плюс, дякую!
3 грудня 2023 Відповісти
Представник магазину «SpaceOne»
Доброго дня, завжди раді допомогти у вирішенні будь-якої проблеми. Звертайтесь.
3 грудня 2023 Відповісти
Syozik Production рекомендує цей магазин
30 листопада 2023

Купив: Мікрофонна радіосистема DJI Mic (2TX+1RX) CP.RN.00000198.01 - , Замовлення №N403

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Заказал всё пришло в сроки, быстрая консультация помогли подобрать то что надо, приятно было оплачивать в USDT
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Yaroslav S. рекомендує цей магазин
30 листопада 2023

Купив: Екшн-камера HERO 12 Black (CHDHX-121-RW), Замовлення №399

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Швидко, оперативно та професійно, дякую
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Ярослав Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
R2D2v.1 рекомендує цей магазин
21 листопада 2023

Купив: Екшн-камера HERO 12 Black (CHDHX-121-RW), Замовлення №382

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Гарна ціна, дуже швидка відправка, задоволений на 100%
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Нікіта_ рекомендує цей магазин
21 листопада 2023

Купив: Ноутбук Legion Slim 5 16IRH8 (82YA006RPB), Замовлення №380

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Сервісом, магазином задоволений. Ціна товару та терміни відвантаження, доставки відповідають вказаним на сайті. Швидко отримав замовлення. Висока якість обслуговування.
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Нікіта Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Настя Пономаренко рекомендує цей магазин
10 листопада 2023

Купив: Смарт-годинник Garmin Vivoactive 5 Metallic Orchid Aluminium Bezel with Orchid Case and Silicone Ban, Замовлення №#359

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Анастасія Вам за ваш приємний та щирий відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.