Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 36

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (36)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Олег Сметана рекомендує цей магазин
4 листопада 2023

Купив: Смартфон Phone (2) 12/256GB Dark Grey, Замовлення №349

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Ціна співпадає. Відправили в день замовлення. Один нюанс : була потерта коробка телефону, вигляд на трієчку. Телефон новий, все працює. Рекомендую
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Олег Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
kirillb рекомендує цей магазин
3 листопада 2023

Купив: Canon EOS R100 kit 18-45mm IS STM, Замовлення №338

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

Найкраща ціна, швидка доставка. Дуже порадував подарунок від магазу - швидка SD карта. Рекомендую. P.S. сам планую купити ще щось, бо вартість класна)
Відповідь представника «SpaceOne»
Щиро дякуємо Кирило Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Дмитрий Кравчук рекомендує цей магазин
12 вересня 2023

Купив: Ноутбук TUF Gaming A15 FA507NV (FA507NV-LP023W), Замовлення №292

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купив ноутбук без передоплат та очікувань, товар в наявності на складі, відправили в той же день, отримав наступного. Ноут новий, за гарантією від магазину, з Віндою, все чітко, продавець постійно на зв'язку, якщо виникають якісь запитання, навіть у вихідний день ! Дякую ! Дитина задоволена, батько теж))) Якщо ще щось буде цікаве буду купляти й надалі. Рекомендую !
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Дмитрій Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
12 вересня 2023 Відповісти
Евгений Галайда рекомендує цей магазин
28 серпня 2023

Купив: Смарт-годинник Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51 mm Carbon Grey DLC Titanium with Black Ba, Замовлення №280

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все сподобалось. Спрацювали швидко. Годиником дуже задоволенний.
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Євгеній Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
28 серпня 2023 Відповісти
IHaveNoIdeaForNick рекомендує цей магазин
13 серпня 2023

Купив: ASUS ROG Aeroactive Cooler 7, Замовлення №269

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Єдині (!) в Україні, хто продавав охолодження Asus AeroActive Cooler 7 окремо без телефона. Підписався на розсилку про надходження листів коли буде у наявності, одного дня таки прийшов лист. Замовив, зі мною зв'язались у Телеграмі, все уточнили, у той самий день відправили, на наступний вже прийшло. Трошки була пом'ята коробка (обидва дні йшов дощ, спишу на фактор підвищеної вологості), усередині все ціле і сам кулер працює. Опісля випробувань, продукт успішно був зареєстровано у системі Асус.
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
13 серпня 2023 Відповісти
Вадим Бондарчук рекомендує цей магазин
9 серпня 2023

Купив: Монопод-стабілізатор Osmo Mobile 6 (CP.OS.00000213.01), Замовлення №263

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: фіскальний чек

Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Вадим Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
9 серпня 2023 Відповісти
Сергей Гарус рекомендує цей магазин
6 серпня 2023

Купив: Нагрудний датчик пульсу HRM-Pro Plus (010-13118-00/10), Замовлення №246

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Быстро отправили, самая низкая цена на площадке.
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Сергій Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
8 серпня 2023 Відповісти
Alexey Shmatchenko рекомендує цей магазин
25 липня 2023

Купив: Смартфон ROG Phone 7 16/512GB Phantom Black, Замовлення №242

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Якість товару повністю відповідає заявленим на сайті характеристикам. Швидкий зв'язок та консультація, чемне обслуговування, швидка відправка. Рекомендую!
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Олексій Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
26 липня 2023 Відповісти
Pavel Uliyankin рекомендує цей магазин
18 липня 2023

Купив: Нагрудний датчик пульсу HRM-Pro Plus (010-13118-00/10), Замовлення №234

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все чудово. Швидко відправили. Рекомендую.
Максим Федик рекомендує цей магазин
16 липня 2023

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 (82K200QYPB), Замовлення №232

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дуже вдячний пану Юрію за оперативну відправку товару. Замовляв вчора (15.07, сб) в районі 16 год, то сьогодні (16.07, нд) в обід уже забрав товар з відділення! Надсилав кошти на карту, трохи переживав, так як вперше замовляв у цьому магазині, але позитивні відгуки додали впевненості, тепер сам впевнено рекомендую цей магазин, як надійний і дууже оперативний у обслуговуванні! Дуже вдячний Вам!
Представник магазину «SpaceOne»
Щиро дякуємо Максим Вам за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
16 липня 2023 Відповісти