Купив: Xiaomi Range Extender (DVB4270GL) 2 шт + 2 wi-fi range Extender Pro, Замовлення №13729
Купив: Power Bank iBattery YT-2030 c фонариком и быстрой зарядкой 65W на 60000 mAh матовый черный, Замовлення №3447614740
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Magnetic Mini Fast Charging 20W 10000mAh Black (PPCX030001), Замовлення №20450938083167
Купив: Чохол для смартфона iBattery Чохол-акумулятор для iPhone 13 Mini Bracket 4000 mAh black, Замовлення №8197
Купив: Baseus Super Si 1Type-C 20W, Кабель USB Type-C Baseus Cafule PD2.0 60W flash charging USB cable 20V 3A 2M Gray Black (CATKLF-HG1), Замовлення №8321
Купив: Чохол для смартфона iBattery Чохол-акумулятор для iPhone X/XS Slan 5200 mAh blue, Замовлення №5050
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Кабель Baseus Cafule Type-C PD2.0 60W flash charging data line (20V/3A) 2m (CATKLF-HG1) Gray+Black, Замовлення №4765
Купив: Кабель USB Type-С Baseus USB Type-C to Type-C Legend Series 100W 2m Black (CATCS-A01), Замовлення №4825
Купив: Автотримач Baseus Magnetic Car Mount для Dashboards and Air Outlets (SULD-01) Black, Замовлення №4394
Купив: Чохол для смартфона iBattery Чохол-зарядка для iPhone 14 Pro Slan 6000 mAh White, Замовлення №4367