Відгуки про K-and-T

Tetiana Blaga рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Чохол для смартфона Kakusiga Clear Case with MagSafe iPhone XR, Замовлення №10017341

Консультант так добре все пояснив, що я навіть не сумнівалась – замовлення зроблено!
Volodymyr Tarasov рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Smart Watch X8 pro+ 45mm, Замовлення №10017326

Гарне обслуговування) консультант дав чудові поради щодо продукту, дякую)
ALFORD рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: JOKADE JD001 Cyan, Замовлення №10017325

Магазин з великим вибором і приємним обслуговуванням. Консультанти допомогли знайти потрібну модель, а знижка на онлайн-замовлення стала приємною несподіванкою. Зручно, швидко і вигідно!
Orlando Tucker рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Alu. Case w. Black Sport Band - M/L (MWWQ3), Замовлення №10017324

Завжди отримую позитивний досвід у цьому магазині – тут реально великий вибір та чесні ціни. Особливо подобається, що продавці вміють вислухати та підібрати техніку під конкретні потреби
Коваленко Олександр рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: JOKADE JB021 LEISA USB White Single Port Smart Charger, Замовлення №10017322

Рекомендації підтвердилися! Ціни приємні, а обслуговування та доставка – просто відмінні. Радий, що обрав саме цей магазин
Наталія Володько рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: JOKADE JD011 Black, Замовлення №10017321

Велика подяка Антону! Завдяки його професіоналізму я легко знайшов те, що шукав. Надзвичайно швидко і якісно проконсультував та допоміг з покупкою. Рекомендую всім!
София рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: JOKADE JD01?6 3.5mm earphone with mic Green, Замовлення №10017320

Ввічливий персонал, гарні рекомендації і консультації продавців. Вичерпна інформація про весь товар від продавців.
Giorgi Baiadze рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 3rd generation (MME73), Замовлення №10017318

Великий асортимент товарів на будь-який смак
Зоряна Рибак рекомендує цей магазин
21 вересня 2024 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Samsung 25W PD Power Adapter (w/o cable) Black (EP-TA800NBE), Замовлення №10017316

Консультант дуже уважний, підказав варіанти, які найбільше відповідають моїм потребам. Вражені вибором товарів.
Pol Col рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: JOKADE JA014 Type-C to Type-C 1m Blue 5A PD100W, JOKADE JA018 Type-C 1m White 6A, Замовлення №10017317

Завжди великий вибір, а ціни навіть без знижок нижчі за середні. Акції та знижки тут – справжня знахідка для тих, хто хоче заощадити.