Відгуки про ЗооProStore

Dmitriy G рекомендує цей магазин
14 грудня 2025 р.

Купив: Canvit Chondro Maxi For Dogs 500, Замовлення №11097

Замовив своій старенікий собаці вітаміни, які реально допомагають її суглобам. Черз 2 години після замовлення відправлення вже було на відділенні НП. На електронну пошту отримав електроний чек. Ціна - одна з нижчих, безкоштовна доставка Дякую, гарних продажів
autre не рекомендує цей магазин
8 серпня 2025 р.

Купив: Товари для тварин, Замовлення №8012

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Жахливий магазин!! Три дні не надсилали замовлення, хоча обіцяли надіслати наступного дня. Коли прийшло замовлення, виявилося, що миска для кота не того кольору, що я замовляв. Зателефонувавши, почув , що колір може бути різний, хоча на сторінці замовлення, конкретно було вказано колір та фото, червоний! Запропонували мені відправити назад миску, без жодних вибачень!! непрофесіоналізм! Обходьте стороною цей магазин!
Представник магазину «ЗооProStore»
Добридень, в нашому магазині діє безкоштовний обмін та повернення товару якщо він вам не підійшов, ви відмовились від цієї опції. Замовлення було зроблено 04.08, відправлено 06.08, тому інформація що до "три дні не надсилали" не відповідає дійсності. Також не відповідають дійсності усі ваші примітки що до умов оплати, чеку та т.д. Миска, що ви замовили, не має фіксованого кольору, як ви можете побачити на сторінці товару: https://zooprostore.com.ua/posud-dlia-tvaryn/3416/ . Само про це вам і було вказано. У будь якому разі, якщо ви бажаєте повернути цей товар, ви все ще можете це зробити, але кричати матом на наших співробітників ви не маєте праву.
10 серпня 2025 р. Відповісти
Ви знову, пишете неправду!!! Коли я замовляв, миска була вказана красного (навіть не червоного) кольору, і в мене є скрін, де вказано красний колір! Зараз ви змінили цю позицію під свій коментар, вказавши 3 види різних кольорів. Оформив я 04.08 з самого ранку, рахуйте, цілий день 4, 5, і тільки 06 ввечері посилка виїхала (це 3 доби), по телефону у вівторок ви сказали, що відправка буде сьогодні, тобто 5-го, чого не сталося, а я чекав, бо там були ліки для нирок мого кота, І отримав її я у четвер, 07.08!!! І ви навіть не вибачились за те, що не відправили посилку вчасно, як і обіцяли, і що миска не того кольору, яку я замовив, чи не надали якусь знижку на майбутнє замовлення, як роблять інші магазини у таких випадках. Ви просто зняли з себе всю відповідальність, переклавши її на мене. І ще, ви видаляєте мій відгук на сторінці свого магазину, у вас там все тільки на п'ять зірок...
11 серпня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «ЗооProStore» відповів на коментар autre
Вам запропонували зробити повернення миски та отримати повернення коштів за цю позицію, ви відмовились, аргументуючи тім що у вас немає часу. Як бачимо - часу у вас багато. Терміни відправки замовлень вказані на сайті та у вайбер повідомленні, котре надходить автоматично при оформленні замовлення. Як і було вказано - відправка замовлень 1-3 дні. Враховуючі, що це було ваше 4 замовлення в нашому магазині - дивно, що ви робите вигляд що цього не знали. Повторюсь, ми не вибачаємось перед клієнтами, що використовують мат по відношенню до наших співробітників, бажаєте розмовляти у такому стилі - робить це, будь ласка, в іншому місці.
12 серпня 2025 р. Відповісти