Відгуки про x-media

Anna Palinska рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB, Замовлення №1731158609

Закупляли всю техніку додому тут , дуже задоволені консультантом. Допоміг, підказав, розказав + і - , провів паралелі . Одним словом молодець!
Suviy1968 рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: бездзеркальний фотоапарат Fujifilm X-S10 body (16670041), Замовлення №1730889939

Доставили кур'єром,без передоплати. Перевірив,все добре.Магазин рекомендую
Андрій Олійник рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 990 Pro (459038), Замовлення №1731070595

Дякуємо за відмінну та якісну роботу вашому персоналу ! Рекомендуємо цей магазин. Користуємось вже не перший раз.
ShkrabiCoCo рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук Gigabyte AORUS 7 9KF i5-12500H/32GB/512+960 RTX4060 360Hz, Ноутбук GIGABYTE AORUS 7 9KF (9KF-E3EE513SD), Замовлення №1731328618

Звернувся про допомогу з пошуком даної моделі ноутбуку до магазину X-media, швидко знайшли потрібний варіант та доставили в визначені строки, а ще зробили приємну знижку! Відправили накладеним платежем без передоплати. Дуже задоволений сервісом, дякую, буду звертатись ще !
Захар рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm, Замовлення №1731060153

Дуже чудове місце .Хороші працівники .Компетентний персонал та хороші люди.Рекомендую !!!
Natali1972 рекомендує цей магазин
2 листопада 2024 р.

Купив: Фен Philips BHD829/00, Замовлення №1728648575

Забрала на наступний день після замовлення,все ок. Магазин рекомендую
Егор рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності HTC Vive Pro 2 Kit (99HASZ003-00), Замовлення №1725524670

Купували тут техніку вже кілька разів і завжди задоволені обслуговуванням. Персонал привітний і компетентний, дають поради та допомагають вибрати оптимальний варіант. Асортимент багатий, а знижки за замовлення онлайн приємно дивують!
Елена Т рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Мультимедійний проектор BenQ TK700 (9H.JPK77.17E), Замовлення №1727270363

На сьогоднішній день, мабуть, найкращий магазин техніки та електроніки. Вибір широкий, ціни конкурентні. Приємно те, що є велика кількість акцій. Продавці консультанти професійні, ввічливі, з бажанням допомогти та підказати, проте зайвий раз не нав'язуються.
Стан рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон OnePlus 12 16/512GB Silky Black, Замовлення №1727616460

Вдячний друзям за пораду. Асортимент класний, ціни радують, а доставка взагалі за смішні гроші. Рекомендую
Оксана Швець рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Монітор ASUS ROG Swift PG32UQXR (90LM0833-B01370), Замовлення №1727791485

Замовляла через сайт – усе пройшло ідеально! Ціни дуже привабливі, зв'язок оперативний, товар в наявності, і самовивіз організовано чудово. Дякую за хороший сервіс!