Відгуки про DIGITALSHOP

Анастасія 32 рекомендує цей магазин
21 вересня 2025 р.

Купив: Мультипіч Nutribullet XXL NBA071B, Замовлення №5106

Чудовий магазин, гарне відношення до покупців та якісний товар) Отримала свою мультипіч, отримала консультацію - все на найвищому рівні)
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дуже дякуємо за те, що оцінили наші зусилля і поділилися своїми позитивними враженнями. Ваша рекомендація та час, витрачений на відгук, для нас безцінні. Бажаємо удачі та відмінного настрою. Обов'язково приходьте знову, вам завжди раді!
Yuri Pushniakov не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 серпня 2025 р.

Купив: Навушники с микрофоном Logitech Zone Vibe 100 Graphite (981-001213), Замовлення №4766

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купляв в магазині DIGITALSHOP гарнітуру: Навушники с микрофоном Logitech Zone Vibe 100 Graphite (981-001213). Заповнив заяву на повернення товару, та відправив навушники, бо не підходить шумодав мікрофону. За 8 днів так і не повернули кошти. Хоча кожного дня обіцяли, що повернуть. Не відповідають на телефонні дзвінки та на повідомлення у месенджері. Не рекомендую магазин DIGITALSHOP! Не повертають кошти!
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли під час повернення коштів. Дійсно, у процесі обробки вашої заявки виникла технічна затримка, через яку повернення коштів відбулося не одразу. Ми розуміємо ваше обурення, адже ситуація виглядала неприємно, але питання вже повністю вирішено, і кошти вам повернено в повному обсязі. Ми щиро шкодуємо, що процедура затягнулася, і вже внесли зміни у внутрішню систему, щоб подібні затримки не повторювались у майбутньому. Дякуємо, що повідомили про проблему — ваша зворотна реакція допомагає нам ставати кращими!
Кошти все ж повернули. Проблема вирішена.
21 серпня 2025 р. Відповісти
ТОВ Стяжка не рекомендує цей магазин
17 серпня 2025 р.

Хотів купити: Миша Razer Cobra (RZ01-04650100-R3M1)

Продають товар, котрого немає в нявності
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію. На момент оформлення замовлення товар був у наявності на складі постачальника, але, на жаль, він закінчився в той самий день, коли ми підтверджували відправку. Через це інформація на сайті не встигла оновитися автоматично. Ми вже оновили дані про наявність і внесли зміни до системи, щоб таких випадків було набагато менше.
Mari Vital рекомендує цей магазин
15 липня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Samsung 10000mAh 25W (EB-P3400XU), Замовлення №4399

Магазин оперативно відправив товар зручним мені способом - новою поштою. Працює справно.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаємо! Невеликий відгук про власний досвід, але для нас у кожному слові відчувається щира підтримка. Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова. Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Бажаємо вам успіхів та гарного настрою. Ми завжди поруч, щоб зробити ваше повсякденне життя ще приємнішим!
Антон Сулима не рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р.

Хотів купити: Миша Glorious Model O Wireless Matte White (GLO-MS-OW-MW), Замовлення №№4381

Заказал товар на д.р. ждал ждал ответ в итоге связался с ними на прямую, говорят: уточним наличие, после чего сказал есть только проводная мышка и по такой же цене, вы понимаете этот сюр.!
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за цю ситуацію. На жаль, у цьому випадку постачальник помилково вказав у прайсі бездротову модель, тоді як фактично в наявності була лише проводна версія. Саме через цю невідповідність менеджер уточнював деталі перед відправкою. Ми розуміємо ваше розчарування, особливо якщо товар планувався як подарунок, і приносимо щирі вибачення за зіпсовані очікування. Ми вже повідомили постачальника про помилку та оновили інформацію, щоб подібне не повторювалося. Ще раз перепрошуємо за ситуацію та дякуємо, що повідомили — ваш відгук допомагає нам вдосконалювати сервіс.
Andrii Komarenko рекомендує цей магазин
29 червня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major V Black (1006832), Замовлення №4270

Гарний магазин, швидка комунікація по телефону та через месенджери, вчасна відправка у день замовлення, легке вирішення усіх питань щодо замовлення! Рекомендую магазин DigitalShop!
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Ми безмежно вдячні вам за довіру і затрачений час на відгук. Ваша підтримка надихає нас на подальше зростання та розвиток. Бажаємо удачі та гарного настрою. Завжди з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!
misha inferno рекомендує цей магазин
27 червня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech Zone Vibe 100 White (981-001219), Замовлення №#4187

Навушники в ідеальному стані як і заявлено доставили за 1 день що дуже сподобалось рекомендую якщо хочете швидко та якісно!
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаємо! Прийміть нашу щиру подяку за чудовий відгук, ми надзвичайно зворушені вашою увагою. Немає нічого ціннішого для нас, ніж позитивні відгуки від наших найулюбленіших клієнтів, таких як ви. Ваші доброзичливі слова надихають нас на подальші покращення. Бажаємо вам чудового настрою та чекаємо з нетерпінням на наступну зустріч з вами!
Максим Петрович рекомендує цей магазин
27 червня 2025 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Tefal TURBO CUISINE CY754830, Замовлення №4246

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня, Максиме! Ми щиро раді, що вам сподобався наш магазин. Ваш позитивний відгук дає нам натхнення для дальших удосконалень. Бажаємо вам всього найкращого і з нетерпінням чекаємо на можливість знову порадувати вас!
Vitaliy G. не рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 (82SB010ARM), Замовлення №3829

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за можливі незручності. Хочемо надати кілька роз’яснень щодо ситуації: 1. Інформація про ОС : На нашому сайті вказано, що дана модель ноутбука постачається з Free DOS, а не з Windows 11. Зазначена в інших джерелах інформація, як-от Hotline, не завжди актуальна і може не відповідати дійсності — ми не несемо відповідальності за сторонні сайти. 2. Самовивіз та умови доставки: Інформація щодо самовивозу зазначена на сайті: ми працюємо з віддаленими складами, тому наявність товару в конкретному місті (наприклад, Києві) потрібно уточнювати. Доставка товару до пункту видачі дійсно може потребувати часу та додаткових витрат, про що вас повідомив менеджер. Вартість доставки та комісія післяплати — це тарифи поштових служб, ми не впливаємо на їх формування. Щодо упаковки — всі посилки додатково упаковуються відповідно до вимог перевізника. У даному випадку, ноутбук був упакований у стрейч-плівку, яка забезпечує збереження товару при транспортуванні. 3. Стан ноутбука та гарантія: Ноутбук був новим та опломбованим, проте поставлявся з Free DOS, тобто без попередньо встановленої Windows, тому система не завантажувалась — це не є ознакою несправності. Стосовно гарантії: гарантія на акумулятор рахується з дати виробництва, що відповідає політиці більшості виробників. Стосовно того що на ноутбук залишилось 8 місяців гарантії, ми вже розбираємось з цим та готові надати підтримку у офіційному сервісному центрі навіть понад стандартну гарантію, якщо виникнуть технічні проблеми. Ми завжди відкриті до діалогу і намагаємось знайти краще рішення для кожного клієнта. Шкодуємо, що ви залишились незадоволені покупкою, і сподіваємось, що наступний досвід буде позитивнішим. Якщо у вас залишились питання — будь ласка, звертайтесь до нас напряму, і ми обов’язково допоможемо. З повагою, Команда DIGITALSHOP
Стосовно предовстановленої Windows 11 Home: Дякую що виправили та більше не вводите в оману потенційних покупців. В атачі скриншот зроблений в неділю, 18 травня коли після телефонного спілкування із особою, яка назвалась представником «DIGITALSHOP», я повторно зайшов на сайт, щоб ще раз переконатися в невідповідності інформації на сайті реально доставленому товару. Щоправда Free DOS (принаймі в робочому стані) там теж не було. Власне в 3-му пункті відповіді представник «DIGITALSHOP» це підтверджує та притирічить сам собі. Щодо комісій НП: В найпершій розмові із представником я погодився оплатити саме вартість доставки та комісію за післяплату. Про послуги страхування та упаковки (які у НП є опціональними) - не йшлося. Щодо гарантії: Згідно 4-го скриншоту в моєму оригінальному повідомленні - Дата відліку гарантії на батарею співпадає із датою відліку гарантії ноутбука, і це саме дата роздрібної продажі цього ноутбука його першому користувачеві. Як вже було сказано під час телефонної розмови - гарантію саме від виробника покупці вибирають для того, щоб не залежати від "доброї волі" чи існування інтернет-магазину взагалі. Тому продаж б/у (навіть якщо він в ідеальному стані та практично весь цей час пролежав десь в шафі) із залишковими 8 місяців гарантії замість заявлених 24-х під виглядом нового є неприйнятним, а пропозиція натомість залежати від підтримки «DIGITALSHOP» неконструктивною.
19 травня 2025 р. Відповісти
rkdkxpz8ps рекомендує цей магазин
7 травня 2025 р.

Купив: Фен Philips BHD829/00, Замовлення №3683

Купляла фен,все добре відправили в обговорений термін,феном задоволена,єдине що не має фіскального чека,як тепер з гарантією,якщо фен зламається.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою фена та швидкістю доставки. Бажаємо вам приємного користування новим феном! Для гарантійного обслуговування зберігайте коробку, на Ваш фен гарантія 2 роки. Сьогодні Вам надішлемо електрону копію чека. Згідно з чинним законодавством, електронні чеки мають таку ж юридичну силу, як і паперовіЯкщо виникнуть додаткові питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся — ми завжди готові допомогти.