Відгуки про DIGITALSHOP

Оксана Кедрова рекомендує цей магазин
5 травня 2025 р.

Купив: Фен-щітка Rowenta Renewal Brush Active UB9540F0, Замовлення №3718

Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Добрий день! Ми вдячні вам за таку високу оцінку нашого магазину. Нам дуже приємно, що вам все сподобалось. Такі відгуки - це завжди справжні подарунки для нашої компанії. Бажаємо вам гарного настрою та чекаємо на вас за новими покупками!
Інна рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Фен-щітка Rowenta CF9530, Замовлення №3587

Супер інтернет магазин рекомендую. Купляла подарунок мамі. Подарунок сподобався все як замовлено на сайті магазину і дуже швидка доставка. Магазин рекомендую
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук та рекомендацію нашого магазину. Ми щасливі, що подарунок для мами Вам сподобався і що все відповідало вашим очікуванням. Приємно знати, що швидкість доставки залишила хороше враження. Бажаємо Вам тільки радісних моментів та теплих емоцій. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей з Вами!
Женя Ховаєв рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 1 TB (MZ-V9P1T0BW), Замовлення №3563

Товар відправили швидко, все доїхало і працює як треба. До якості роботи оператора жодних питань: все максимально чемно і швидко. І ціна приєміша ніж у конкурентів. Дякую!
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дуже дякуємо вам за відгук та рекомендацію нашого магазину. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і нашим сервісом. Бажаємо вам тільки радісних моментів та нескінченної удачі. Ми з нетерпінням чекаємо кожну зустріч з вами, щоб знову і знову дарувати вам задоволення від покупок!
The Steg рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black (XOA-0005, QAT-00001, QAT-00002, QAT-00007, QAT-0, Замовлення №3465

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив контролер Xbox, оплатив картою. Трішки вийшла затримка із відправленням, проте менеджер тримав в курсі у Viber. В цілому задоволений
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаємо! Дякуємо вам за чесний і виважений відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою контролера Xbox, навіть попри невелику затримку. Нам дуже важливо тримати клієнтів у курсі всіх етапів замовлення, і приємно чути, що комунікація була на рівні. Бажаємо вам комфортної гри та яскравих вражень! Будемо раді бачити Вас знову
Александр Архипов рекомендує цей магазин

Купив: Електричний притискний Tefal OptiGrill Elite GC750D30, Замовлення №3499

Все добре! Замовив, прислали, працює.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Добрий день! Дякуємо за лаконічний, але дуже приємний відгук! Раді чути, що все пройшло добре: замовили — отримали — користуєтесь. Нехай покупка служить довго та надійно! Будемо раді бачити Вас знову!
Iren Leo рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Rowenta X-PLORER Serie 75 S, Замовлення №3490

Магазин дуже швидко зв?язався зі мною і відправили товар вже на наступний день. Компетентні продавці, на додаткові питання відповідали розгорнуто.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаю! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви відзначили як швидкість обробки замовлення, так і професійність нашої команди. Ми завжди стараємось бути на зв’язку, відповідати на всі запитання та допомагати з вибором. Рада, що Ви залишились задоволені сервісом — будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
Eskoj рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Принтери Принтери HP БФП HP Smart Tank 581 Wi-Fi (4A8D4A), Замовлення №3530

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Замовленням, комунікацією а особливо ціною та термінами доставки дууууже задоволена. Товар відповідає опису. Все супер. Повертати не довелося. Терміни доставки просто вогонь. Дуже рекомендую магазин.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаю! Велике дякуємо за такий емоційний і приємний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви залишились задоволені всім — від комунікації до швидкості доставки. Раді, що товар повністю відповідає очікуванням і не виникло жодних потреб у поверненні — це найкращий показник якості нашої роботи. Дякуємо за рекомендацію і будемо раді бачити вас знову!
Dmitry G. не рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Sennheiser HD599

Неактуальное наличие
Андрій Мосол рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: Накладні навушники JBL Tune 770NC Black (JBLT770NCBLK), Замовлення №3164

Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Доброго дня! Дуже дякуємо за час, витрачений на відгук. Ваші враження та пропозиції допомагають нам вдосконалюватись. Бажаємо гарного дня і чудового настрою. Будемо раді бачити вас знову!
Замовили навушники, усе швидко та якісно, рекомендуємо! Шукали сайт, де найбільше приємна вартість, серед усіх інтернет магазинів - найнижча ціна!
7 березня 2025 р. Відповісти
Валентин Салімонович рекомендує цей магазин
4 березня 2025 р.

Купив: Фотопапір для камери Fujifilm Instax Mini Color film 2x10 (16567828), Замовлення №3137

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовляв фотопапір для камери Fujifilm Instax Mini в інтернет-магазині DIGITALSHOP По-перше, якість фотопаперу чудова. По-друге, зручність покупки в DIGITALSHOP приємно вразила: швидке оформлення замовлення, оперативна доставка та акуратне пакування.
Відповідь представника «DIGITALSHOP»
Вітаю! Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що фотопапір для Fujifilm Instax Mini повністю вас задовольнив, а сервіс справив приємне враження. Ми завжди намагаєсь, щоб кожне замовлення було оформлене легко, доставлене швидко та запаковане з турботою. Бажаємо вам яскравих знімків і незабутніх спогадів — будемо раді бачити вас знову!