Відгуки про EroPlace

Віталій Фоменко рекомендує цей магазин
8 жовтня 2025 р.

Купив: Ерекційне кільце Love To Love FLUX RING - TEAL ME (SO5086), Замовлення №SO5086

Дякую за швидку доставку, якість товару відмінна. Хороший вибір і ціна!
Marchuk Taras рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Вібратор точки G We-Vibe Rave 2 Twisted Pleasure Pink (SO8769), Замовлення №0616

Вперше замовляли такі іграшки. Все пройшло чудово, швидко оформили та доставили)
Frank рекомендує цей магазин
15 жовтня 2024 р.

Купив: Вібратор-яйце Lovense Lush 3 (SO4562) (0728360599728), Замовлення №1823124

Відправили замовлення на три години пізніше, але це не критично. Доставка на таксі по місту (за їх рахунок!!!) Упаковано в пакеті нової пошти (в середині заматано в стрейч-плівку). Замовлення не прощупувалося! В замовленні не було фіскального чеку, але то не дуже важливо.
paksan рекомендує цей магазин
7 березня 2024 р.

Купив: вагінальний лубрикант System JO Agape Original 120 мл (SO1686), Замовлення №84643

Раніше не замовляв в цьому магазині. Все пройшло нормально
Марина Михайлова рекомендує цей магазин
13 грудня 2023 р.

Купив: Вібратор-яйце Lovense Lush 3 (SO4562) (0728360599728), Замовлення №82979

Всім рекомендую, ціни одні з найкращих, доставка виконується швидко, замовлення можливо сплатити частинами
Nik1111 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 листопада 2023 р.

Хотів купити: Кліторальний вакуумний вібратор Womanizer Premium 2 Blueberry (W44083)

Гроші отримують, нічого не відвантажують. В них навіть телефон вказаний на сайті не працює.
Юлия Орехова рекомендує цей магазин
18 листопада 2023 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Womanizer Premium 2 BLACK (W44082), Замовлення №82614

В цілому всім задоволні, відправили на наступний день накладеним платежем
Татьяна Яковлева рекомендує цей магазин
17 листопада 2023 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Pro Penguin Next Generation (SO1641), Кульки Magic Motion Kegel Gen2 (SO2690), Замовлення №82580

Все пройшло добре, замовляння відправили день в день, ціна була одна з найкращих