Відгуки про FEDOX

kotikoleg рекомендує цей магазин
2 жовтня 2024 р.

Купив: Балістичний шолом Sestan-Busch Helmet BK-ACH-HC NIJ IIIA Олива (L) Хорватія., Замовлення №Балістичний шолом Sestan-

Всім доброго дня. Рекомендую магазин все відправили в той день коли було замовлення. Допомагають у виборі товару. Приємно з такими людьми працювати. Дякую вашому колективу.
Anton Mysnyk рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Купив: Каска, шолом тактичні Sestan-Busch Helmet BK-ACH-HC NIJ IIIA Олива (M) 5020, Замовлення №4081

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Artem Luponos рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Кавер на шолом Sestan-Busch , Замовлення №4257

Магазин знайшов по запиту в інтернеті “кавер на шолом Sestan-Busch” Перейшов на сайт, але конкретно на модель мого шолома не було в потрібному мені кольорі (ОЛИВА) “Ranger Green”. Але менеджер запропонував мені почекати 1-2 дні і кавер пошиють в потрібному для мене кольорі і матеріалу. Замовлення оформив 13.09.2024 15.09. 2024 кавер вже чекав на мене у відділенні транспортної компанії. Якісь пошиву дуже порадувала. Кавер підійшов на шолом 1:1 Сервісом задоволений! Магазин раджу.
Vitaliy Horoshko рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Кабель Lightning Baseus Crystal Shine Series Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning 20W 1.2m Pink (CAJY001304), Замовлення №4057

vitryani рекомендує цей магазин
13 вересня 2024 р.

Купив: Пасивні (тактичні) навушники Peltor Bulls Eye (150024), Замовлення №ТТН 20450997735189

Дякую за швидкість)
Наталя Міус рекомендує цей магазин
8 вересня 2024 р.

Купив: AirPods 2 (JEELY) White (x1) та Power Bank PD-30 30000 mAh 2 USB 18W KingPower (x1), Замовлення №3983

Trudovik рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Тактичний бронешолом з вухами PGD-MICH NIJ IIIA. Виробник Данія (L-Olive) Балістичний шолом. Бойовий, Замовлення №4000

Roman Polianskyi рекомендує цей магазин
1 вересня 2024 р.

Купив: Кавер Мультикам на шолом PGD-ARCH Данія. Multicam-XL, Замовлення №3991

Купив кавер на свій шолом. Все супер, рекомендую!
PASHA RAM рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Купив: Акумуляторний led ліфїтарик w 5138 з Type-c(7 реєимів,карабін, викрутки), Купував ліфтарик мультітул, відправили швидко, дуже задоволений, ліфтарик такий як у описі, Замовлення №3992

Станислав Назаров рекомендує цей магазин
28 серпня 2024 р.

Купив: Каска, шолом тактичні Protection Group Denmark PGD-ARCH NIJ IIIA Olive ARCH-XL-Olive, Замовлення №4073

Купив в магазині”Fedox” шолом ARCH!Доставка була в термін!Шолом оригінал,це саме головне!Рекомендую магазин до покупок!