Відгуки про AgroMarka

Максим не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC180P

Класика для хотлайну, хотів купити за 33595грн, як вказано на хотлайні, а по факту при замовленні в магазині ціна 34595грн
Представник магазину «AgroMarka»
Дякуємо за ваш відгук! Хочемо зазначити, що ціна на товар дійсно змінилася, і це було своєчасно відображено на нашому сайті, що відповідає правилам актуальності цін. Звертаємо вашу увагу, що ціни на Hotline оновлюються з певною періодичністю (раз на годину), і, ймовірно, на момент вашого скриншота нова ціна ще не була синхронізована. Ваш відгук не є обґрунтованим, адже ви не були нашим клієнтом і не здійснювали покупки в нашому магазині. Ми завжди відкриті до конструктивної критики, але просимо залишати відгуки, що базуються на реальному досвіді співпраці з нами. Дякуємо за розуміння!
18 листопада 2024 р. Відповісти
Честер Беннингтон не рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-EU)

Ціна чисто низька для заманухи бо після дзвінка менеджера ціна виростає на 3-4 тисячі а на запитання чому так , то говорить що не встигли оновити ціну , но прикол в тому що ціна на екофлоу на сайті 12/11/24 була 52 тисячі а ввечері стала 51 тисячу уже ( ось так вони оновили ціну
Наталия Терпило рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-EU), Замовлення №11524-1112

Товар відповідає опису продавець зв'язався зі мною дуже швидко все оформили і відправили планую купити ще для сестри
Godsons рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №24305

Все чітко і дуже швидко. Ціна співпадає з товаром в наявності. Вранці оформив, вдень привезли. Дуже приємні хлопці. Сподіваюсь зарядка пропрацює без проблем. Всім раджу цей магазин! Дякую.
Представник магазину «AgroMarka»
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку нашої роботи! Ми раді, що зарядна станція повністю виправдала ваші очікування. З найкращими побажаннями, AgroMarka.
4 листопада 2024 р. Відповісти
Максим Нікітчук рекомендує цей магазин
20 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC180P, Замовлення №замовлення №24278

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Замовлення опрацювали швидко. Вартість на товар на сайті та по факту відрізнялась на суму запропонованої гарантії трьохрічної. Альтернативні варіанти ( без гарантії) відсутні. Але фінальна вартість влаштувала , все одно на рівні най доступної на ринку.
4 листопада 2024 р. Відповісти
Степан Павлів рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №093024-1076

Замовлення оформили швидко і без проблем. Станція прийшла у заводській коробці, все запломбовано. Відправили у день замовлення. В цілому всім задоволений.
Представник магазину «AgroMarka»
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку нашої роботи! Ми раді, що зарядна станція повністю виправдала ваші очікування. Ми завжди прагнемо надавати якісний сервіс, і ваша позитивна оцінка для нас дуже важлива. Раді, що змогли швидко доставити товар, особливо в цей складний час. Дякуємо за вибір нашого магазину! Сподіваємося на подальшу співпрацю. З найкращими побажаннями, AgroMarka.
8 жовтня 2024 р. Відповісти
Sashok_FIVB рекомендує цей магазин
7 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №310681200

Представник магазину «AgroMarka»
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку нашої роботи! Дякуємо за вибір нашого магазину! Сподіваємося на подальшу співпрацю. З найкращими побажаннями, AgroMarka.
8 жовтня 2024 р. Відповісти
nonmut не рекомендує цей магазин
4 вересня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC200PL, Зарядна станція BLUETTI AC200PL

на сайті одна ціна, по факту починають давити іншу
Представник магазину «AgroMarka»
Доброго дня, дякую за ваш відгук. Але ціни на товар у нас фіксовані. Вам можливо запропонували додаткову гарантію, і ціна стала вищою. Але Цей товар відпускався за ціною сайту.
5 жовтня 2024 р. Відповісти
Bilous Oleg не рекомендує цей магазин
13 серпня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC200PL

Sanya Rudakov рекомендує цей магазин
4 серпня 2024 р.

Купив: bluetti ac180p, Замовлення №072924-006

все четко,советую магаз)заказал,привезли доставкой прям домой,оплатил товар),когда все другие магазины требовали полную предоплату товара ,за это огромный +,среди всех других магазинов