Відгуки про НОВА ТЕХНІКА

2335563 не рекомендує цей магазин
26 листопада 2025 р.

Хотів купити: Монітор Philips 27E2N1110/00

На сайті вказують "в наявності", фактично - везуть під замовлення за передплатою
MIF рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Qrevo 5AE Black, Замовлення №5094

Отличный магазин. Лучше оплачивать сразу полную предоплату, потому что 2% от НП на больших суммах дороговато выходит. Доставка пришла раньше срока, полностью запечатан в заводской упаковке. Приятная в общении менеджер магазина, постоянно на связи. Также собственник, который максимально старался решить проблему Новой почты с наложкой. Можно делать покупки без проблем.
dima burn не рекомендує цей магазин
21 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Бездротові навушники Sony WH-CH720N ANC, Замовлення №5049

Не сподобалося: відповідність умов оплати

При замовленні з'ясувалось що вказана інформація щодо способів оплати не є дійсною. Виявляється що мені товар треба бронювати, і моє замовлення обробляти і то все за 420грн, питання тільки чому саме така цифра... Це не 10 і не 15%, ну хто я такий, щоб засуджувати бізнесменів. На фото все є, замовляти чи ні вибір кожного.
Kateryna Skalska рекомендує цей магазин
26 вересня 2025 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Lelit Victoria PL91T (LVT1119), Замовлення №59001462058812

Jura Kobylinsky рекомендує цей магазин
11 липня 2025 р.

Купив: Аерофритюрниця Panasonic NF-CC600AXE 1450W 6л, Замовлення №№4465

Дякую! Товар відповідає і доставка була швидкою.
emBROidery рекомендує цей магазин
12 травня 2025 р.

Купив: Corsair TC500 LUXE Charcoal/Shadow, Замовлення №3925

Cubano рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Монітор Philips 27E1N1800A/00, Замовлення №317454

Швидко за 3 дні отримав монітора, який інші обіцяли не раніше 10 днів. Монітор прийшов запакованим ще з завода.
Андрій Мельник рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Мультипіч NINJA Foodi FlexDrawer AF500EU, Замовлення №3010

Фритюрниця перевершила очікування, все працює відмінно. Магазин також все вчасно і в терміни відправив, товар відповідав заявленому. Інструкції на українській не було, але не проблема її в інтернеті знайти
Кефа не рекомендує цей магазин
8 березня 2025 р.

Хотів купити: Мультимедійна акустична система Edifier MR4 Black

немає в наявності
detec не рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою LG GBV5140DPY

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Во всех каталогах этот магазин с самым большим ассортиментом по некоторым неофициально импортируемым холодильникам, но конкретно эту модель на момент обращения, первая декада марта 2025, они не возят.