Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про On-tires.com - ОН-ТАЙЕРС

Сергій On не рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Хотів купити: Літні шини Hankook Ventus Prime 4 SUV K135A (225/65R17 102H)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Товар який викладений на продаж на платформі хотлайн від магазину онтайрес відсутній! А саме шини Hankook ventus prime 4 225 65 17 ! При спілкуванні з менеджером магазину, менеджер пропонує цей товар за значно завищеною ціною! Викладають товар за низькою ціною вводячи людей в оману! Попросивши забрати товар з платформи, менеджер відповів що то не донього.
zeska не рекомендує цей магазин
5 вересня 2025 р.

Купив: Літні шини Continental EcoContact 6 (175/65R14 86T), Замовлення №57-1

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Незадоволений роботою магазину. Ґуму прислали з переклеєною датою. На питання про брак і повернення коштів або визначення актуальності переклеєної дати відповідають приблизно так: ?_(?)_/?. Про те, що переплутали контактний телефон для нової пошти, я вже мовчу.
Олег Лебедев рекомендує цей магазин
21 серпня 2025 р.

Купив: Continental CrossContact RX 255/70 R16 111T, Замовлення №00000

Хочу залишити відгук про магазин, тому що залишився дуже задоволений покупкою, їжджу на них з позитивом, відправили того ж дня і наступного отримав і поставив, ціна та рік випуску відповідає як на сайті. менеджер завжди був на зв'язку не тільки в робочий час, раджу цей магазин, дякую мирного неба.
improve рекомендує цей магазин
20 лютого 2025 р.

Купив: Літні шини Laufenn S FIT EQ+ LK01 (215/55R18 99V), Замовлення №№1023

Купляв шини перший раз, взагалі не в курсі які існують. До цього дзвонив в кілька магазинів - говорили обрати на сайті яка подобається і потім подзвонити. А тут з розумінням поставились до того що я "чайник" і порекомендували цей Лауфен. Приїхали дуже швидко (може магазин, може пошта, але прямо постарались), головне моє побожання виконано, бо треба була не жорстка шина. По асфальту катає прямо ідеально і не за всі гроші світу :)
Станіслав Михайленко рекомендує цей магазин
20 лютого 2025 р.

Купив: Sailun Atrezzo 4 Seasons 205/55 R16 91H FR , Замовлення №2434

Доброго дня, хочу залишити відгук про магазин, так як залишився задоволений покупкою, ціна з доставою вийшла дешевша ніж купляти на базарі, відправили в той же день та на слідующий отримав і поставив, раджу цей магазин, дякую!
Oleksandr рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Matador MP 93 Nordicca, Замовлення №0000000

Згоден з попереднім відгуком. Чому так мало лайків? Хороший магазин. Особливо молодець - менеджер. Я перед онлайн замовленням вирішив подзвонити і все уточнити. Менеджер все допоміг, розказав всі тонкості доставки та наявності складів. Допоміг все оформити і через добу я вже мав нову гуму на пошті. Все дуже оперативно. Головне, що я моніторив багато магазинів і тут одна з найвигідніших цін по Україні. Я купував Matador MP 93 Nordicca.
Відповідь представника «On-tires.com - ОН-ТАЙЕРС»
Фіскальний чек ми можемо скинути Вам на пошту або месенджер, будь ласка звяжіться з нами, бо маємо Ваші контакти тут
Представник магазину «On-tires.com - ОН-ТАЙЕРС»
Доброго дня, Олександр ми дуже вдячні Вам, за те що Ви знайшли час та написали такий приємний відгук про нас, ми дуже раді, будемо старатися зробити все в найкращому вигляді та від нас знижка, дякуємо!
17 грудня 2024 р. Відповісти
Oleg рекомендує цей магазин
16 липня 2024 р.

Купив: Літні шини Yokohama Bluearth E70 (225/60R17 99H), Замовлення №б/н

Дивуюсь, що магазин з таким сервісом, який я отримав, не має хороших відгуків. Постараюсь виправити таку ситуацію. Відверто кажучи, я багато купую в просторах інтернету, але такий рівень сервісу зустрічаю не часто. Я замовив шини Yokohama. 2023 року виробництва Японії у розмірі 225/60/R18. При доставці у відділення Нової пошти виглядали чудово. Відбалансувались добре. Якість консультації і економія часу при виборі шини надзвичайно достойні. Щиро дякую.
Представник магазину «On-tires.com - ОН-ТАЙЕРС»
Доброго дня Олег! Дякуємо Вам за те що обрали саме наш магазин та залишили приємний відгук, завжди раді Вас вітати та обов'язково зробимо знижку! Дякуємо!
17 грудня 2024 р. Відповісти