Відгуки про ГоркаБуд

Pite Bibk рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Купив: Електролобзик Tekhmann TJS-950 L (850984), Замовлення №1071

Відповідь представника «ГоркаБуд»
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
Дуже оперативно відбулась покупка, вислали товар, навіть, в неділю
4 жовтня 2024 р. Відповісти
Artem Poev рекомендує цей магазин
20 вересня 2024 р.

Купив: Зварювальний апарат IGBT Дніпро-М SAB-15DFB + набір зварювальних кабелів WS-3216C., Замовлення №FYZA8P2Y3DCJ

Відповідь представника «ГоркаБуд»
Вітаю! Велике спасибі за Ваш відгук. Приємно, що Ви задоволені нашими товарами. Будемо раді бачити Вас знову!
Вадим Чепур рекомендує цей магазин
14 червня 2024 р.

Купив: Перфоратор Зенит ЗПП-1200/2 DFR профи (843752), Замовлення №4cpppdmae

Безумовно раджу цей магазин! Оперативно відправили, опис співпадає дійсності з отриманим, комунікабельність 5 з 5, навіть повернули гроші за доставку ( помилково вказали вартість за пересилку, хоча пересилка була безкоштовна). Якщо шось і купувати, то в цьому магазині.
Відповідь представника «ГоркаБуд»
Добрий день, вдячні за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині. Будемо раді співпрацювати надалі)
Ігорович рекомендує цей магазин
25 березня 2024 р.

Купив: Гайкокрут Dnipro-M HW-35 (49995000), Замовлення №1024

Гарний,якісний інструмент за свої гроши. Магазин сподобався оперативним обслуговуванням та адекватними цінами. Дякую за працю!
Відповідь представника «ГоркаБуд»
Дякуємо за вичерпний позитивний відгук про наш магазин. Сподіваємося й надалі забезпечувати тільки гарні емоції від покупок у ГоркаБуд.