Хотів купити: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR8-48HGD-445M Bifacial Hi-MO7
Хотів купити: Сонячна панель 445Вт Longi Solar LR8-48HGD-445M Hi-MO 7 Bifacial (двосторонній)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Монокристалічна сонячна панель JA Solar JAM60D40-500/LB Bifacial TOPCon N-Type, Замовлення №Замовлення через дзвінок
Купив: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR8-48HGD-445M Bifacial Hi-MO7, Замовлення №4359
Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Deye RW-M6.1 48V 120AH (RW-M6.1), Замовлення №24
Купив: Акумуляторна батарея Must LiFePO4 LP1600-24200 25.6V 200Ah, 5,12kWh, Замовлення №4037

Купив: SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2-P 1 шт Deye RW-M6.1-B 1 шт, Замовлення №71
Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Dyness DL5.0C, Замовлення №34

Купив: Інвертор Must PV18-3224 VPM (3.2 кВт, з MPPT) та акумуляторну збірку LiFePO4 на базі EVE 304Ah (8S, , Замовлення №3600

Купив: Longi Solar LR5-72HTH-585M Hi-MO6, Замовлення №542