Відгуки про LaFaStore

Тетяна Годзюр рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Стійка Millennium, Цифрове піаніно Casio CDP-S110, Замовлення №185

Магазин працює швидко та оперативно. Замовлення отримали на наступний день. Ввічливий персонал, надали всю необхідну інформацію. Все якісно упакували. Комплектація повна (блок живлення, пюпітр та педаль-жабка) відповідає опису. Якість відмінна! Ціна доступна! Гарантійний талон, товарний чек, інструкції присутні. Ми задоволені покупкою, рекомендуємо!
Стас рекомендує цей магазин

5 серпня 2024 р.

Купив: Електрогітара Harley Benton ST-20 WH Standard Series, Замовлення №70

Супер!!!
Відповідь представника «LaFaStore»
Дякуємо! Раді, що вам усе сподобалось. Будемо раді бачити вас знову !
IVP MUSIC рекомендує цей магазин
28 липня 2024 р.

Купив: Аудіоінтерфейс, звукова карта UNIVERSAL AUDIO VOLT 1, Замовлення №66

Дуже швидко дали зворотній зв'язок і відправили товар. Шо круто, шо зв'язались в месенджері, а не стали дзвонити як інші. Коли ти зайнята людина, це напрягає. Тому тут їм респект. Загалом рекомендую повністю?
Відповідь представника «LaFaStore»
Щиро вдячні за відгук! Чудово, що ви залишилися задоволені:))
Ihor Matviitsev рекомендує цей магазин
16 липня 2024 р.

Купив: Цифрове піаніно Casio CDP-S110, Замовлення №65

Відповідь представника «LaFaStore»
Дякуємо за позитивний відгук!
Константин Якименко рекомендує цей магазин
19 червня 2024 р.

Купив: Електрогітара Harley Benton ST-Junior BK Standard Series, Замовлення №6191

Швидно зв'язалися та відправили в зазначений термін. Гітара абсолютно нова, оригінал, пакування добре, тому не виникло ніяких проблем. Ціна на гітару нижча, чим в інших магазинах. Магазин рекомендую!
Відповідь представника «LaFaStore»
Дякуємо вам за теплий відгук! Ваші слова надихають нас робити ще краще! З нетерпінням чекаємо вашого наступного візиту!
Олександр рекомендує цей магазин
9 травня 2024 р.

Купив: Аудіоінтерфейс M-Audio M-Track Solo, Замовлення №5590

Рекомендую! Товар відповідає опису. Зв'язались швидко. Доставили в зазначений час!
Відповідь представника «LaFaStore»
Дякуємо за гарний відгук!
Евгений Лазарев рекомендує цей магазин
3 травня 2024 р.

Купив: Pioneer DDJ-FLX6-GT, Замовлення №5577

Все пройшло добре. Подарунок чоловіку сподобався. Дуже дякую!
Відповідь представника «LaFaStore»
Супер) Раді були допомогти) Нехай служить:))