Відгуки про ASVi

Анатолій Б. рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Джерело безперебійного живлення Volt Polska POWER SINUS 2000 24/230V 2000/6000 (3SSP200024), Замовлення №10855

Все швидко та чітко. Менеджер ввічливий, розбирається в товарі. Товар якісний з пусковим моментом. Без проблем живить холодильники та свердловинний водяний насос в період блекауту.
Відповідь представника «ASVi»
Анатолій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ POWER SINUS 2000. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Дмитро ВН рекомендує цей магазин
15 вересня 2024 р.

Купив: Блок безперервного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Замовлення №10852

Купив тут ДБЖ. Усі деталі обговорили перед покупкою. Ціна і товар відповідають тому що вказано на сайті. Товар замовляв по передоплаті 800 грн. Продавець відповідальний та порядний. Задоволений покупкою.
Відповідь представника «ASVi»
Дмитро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Korni Shon рекомендує цей магазин
14 вересня 2024 р.

Купив: Блок безперервного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Замовлення №10849

Магазин віпрацював на відмінно, зранку замовив - наступного дня апарат вже був у моєму відділенні Рекомендую
Відповідь представника «ASVi»
Григорій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Богдан Марисюк рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ Volt Polska VPRO 100 Ah 12V AGM VRLA (6AKUAGM100), Замовлення №10828

Швидко зв'язалися та відправили в той же день. Все супер
Відповідь представника «ASVi»
Богдан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Nikomax рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ OR-TEC 12V 100 AH GEL, Замовлення №10834

Дуже швидко обробили замовлення і відправили. Акумулятор приїхав в доброму стані. Якісне консультування. Магазин Asvi рекомендую!
Відповідь представника «ASVi»
Максим, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Александр Колотуша рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор OR-TEC GEL 12V 100Ah, Акумулятор для ДБЖ OR-TEC 12V 100 AH GEL, Замовлення №10832

Замовив акумулятор.Передзвонили відразу.Продавець був ввічливим.Відправили швидко.
Представник магазину «ASVi»
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
5 вересня 2024 р. Відповісти
BootAndriy рекомендує цей магазин
1 вересня 2024 р.

Купив: ДБЖ для роутера DC1018P UPS 10400 mAh DC 5V/9V/12V, Замовлення №10284

Товар відповідає опису. Продавець вийшов на зв'язок одразу. Товар поставлений в заявлені строки. Рекомендую.
Відповідь представника «ASVi»
Андрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ для роутера. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Олег Кузьмин рекомендує цей магазин
1 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор гелевий OR-TEC 12V 100 Ah, Замовлення №10814

Купив в цьому магазині Акумулятор гелевий OR-TEC 12V 100 Ah. Приємно вразив працівник магазину Сергій. Дуже порядна людина. Корректно і ввічливо все розповів. Відправка відбулася дуже швидко. Обпікшись з покупкою акумулятора у іншому магазині можу впевнено рекомендувати магазин Asvi. Так тримати!
Відповідь представника «ASVi»
Олег, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятороми. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Караулан рекомендує цей магазин
30 серпня 2024 р.

Купив: Акумулятор Volt AGM VRLA 100 Ah 12 V, Замовлення №10815

Замовляв як другий акумулятор для ДБЖ. Відповіли швидко, якісне консультування. За 1.5 доби товар був отриманий / з Львівської до Одеської області/. Дякую за вашу роботу. Рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «ASVi»
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Yuriy Garbuz рекомендує цей магазин
30 серпня 2024 р.

Купив: Акумулятор VOLT GEL VPRO PREMIUM 110Ah 12V, Замовлення №10809

Замовляв пізно ввечері, скоріше адже в ніч, але з ранку передзвонили, надали вичерпну інформацію. Сплатив символічну передплату того ж дня і через 2 доби отримав замовлення. Ціна приємна, швидко і те що обіцяли Рекомендую
Відповідь представника «ASVi»
Юрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!