Відгуки про Axioma Energy

Евгений Нестеренко рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: Солнечная батарея монокристаллическая AXIOMA energy AX-50M 50Вт(10,108), Замовлення №№680

Зробив замовлення — сонячна панель AXIOMA energy AX-50M 50Вт. Залишився повністю задоволений: оперативна обробка замовлення, швидка доставка та якісний товар. Панель відповідає опису, працює відмінно. Дякую магазину за сервіс! Рекомендую!
SuperMan рекомендує цей магазин
2 червня 2025 р.

Купив: Мережевий інвертор 6кВт однофазний+WiFi, SUN-6K-G05P1-EU-AM2, Deye, Замовлення №721

Замовив мережевий інвертор дейе для доповнення свого 6 кВт дейе , щоб підключити більше панелей, підключив до гібридного через генераторний вхід , працює ! інвертор прийшов новий запакований в повному комплекті
Антон Архипов рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-6K-SG03LP1-EU WiFi, Замовлення №634_226_ua

Дуже задоволений роботою інтернет-магазину Axioma Energy. З першого дзвінка отримав професійну консультацію. Замовлення обробили швидко, доставили вчасно, все було ретельно запаковано. Обладнання високої якості, все працює справно.
Відповідь представника «Axioma Energy»
дякуємо за покупку, раді були надати консультацію, звертайтесь до нас ще!
lc pravoberezhnyy рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Сонячна батарея 425Вт N-type, RSM108-9-425N, Risen, Замовлення №631_225_ua

дякую, придбав панель, сплатив, в той же день відправили, дуже задоволений роботою магазину
Відповідь представника «Axioma Energy»
дякуємо за покупку, дуже раді були допомогти, звертайтесь до нас ще!
Підтримую!
17 червня 2025 р. Відповісти