Відгуки про Mexter

Gorets рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Kraft&Dele KD697, Замовлення №113936

Ціна та наявність на генератор актуальна була, доставили по Києву вчасно, все добре
Eduard75 рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 3300i, Замовлення №113322

Доставили замовленний генератор Konner&Sohnen KS 3300i, все бистро, з ранку замовив через 2 години вже привезли, оперативно. Новенький, гарнесенький, в живу краще ніж на зображенні, дякую!)
DmFarm рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: Інверторний комбінований генератор (газ-бензин) Konner&Sohnen KS 4100iEG, Замовлення №111334

Замовив генератора Konner&Sohnen KS 4100iEG що б використовувати на газу переважно так як мені порадили цю модель. Магазін вислав генератора швидко. документи також надали з офіцийною гарантіюєю і талоном. все добре
Anton Tonchak рекомендує цей магазин
23 лютого 2024 р.

Купив: Професійний паропилосос Becker VAP-3, Замовлення №98035

Ціна співпала при замовленні на сайті пилесоса Becker VAP-3, доставку теж зробили як і обіцяли безкоштовно. Пилесос приїхав запечатаний в заводскій упаковці, все відмінно, дякую
Viktoria Prihodko рекомендує цей магазин
15 лютого 2024 р.

Купив: Інверторний генератор KSB 21i S, Замовлення №98028

Сергей Новиков рекомендує цей магазин
30 січня 2024 р.

Купив: Бінокль Vortex Raptor 8.5x32 (R385), Замовлення №97893

Ціна товару співпадала з замовленням, замовлення робив після обіду, менеджер зателефонував сказал що вишлют завтра, але ж вислали в цей же день увечері, що для мене краще тому що я на наступний день зранку вже отримав бінокль на пошті, дякую за оперативність
Volodymir Saychuk рекомендує цей магазин
23 січня 2024 р.

Купив: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Ампер У 12-1/50 v2.1, Замовлення №97651

Анастасія Козаченко рекомендує цей магазин
16 січня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор K&S BASIC KSB 40iE S, Замовлення №97001

Велике дякую менеджерам магазину що допомогли мені підібрати потрібний для мене генератор, бо я в них сама зовсім нічого не розумію) Єдине що знала мені сказав електрик що б був інверторний та на 3,5 кіловата мінімум.Тим більше вспіла купити його по акції та з безкоштовною доставкою що теж дуже гарно. Магазин вислав бистро , на пошті при отриманні сплатили та забрали. Ще потрібна буде зарядка буду звертатись в цей магазин також
Тетяна Хіжна рекомендує цей магазин
11 грудня 2023 р.

Купив: 45300403 Dostm, Замовлення №95465

Замовляла метеостанцію з годинніком прислали саме німецького виробнцитва як і заявлено, хвилювалась спочатку або надийшло цилім та без пошкоджень, але упаковано було гарно все прийшло цілим. Коли повісила на стіну мені вони подобаються більш ніж я думала, рекомендую магазин, дякую
Volodymir рекомендує цей магазин
30 листопада 2023 р.

Купив: Комплект димохода Ber, Замовлення №96352

Замовив та заїхав купив комплект димоходу Ber до котла, все зручно дякую