Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про REZINA.UA™ Шинний експерт

dr_ula не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
1 квітня 2019 р.

Купив: Літні шини General Tire Altimax Sport (225/55R17 97Y), Замовлення №7Н3Р62

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі

Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Доброго дня. Дякуємо за відгук, зараз розберемося в ситуації. І відразу зв'яжемося з Вами.
Действительно, день - добрый )) Сегодня связался со мной представитель фирмы, извинился и предложил компенсировать разницу в цене и те несчастные 20 грн. Объяснил сложившуюся ситуацию нелепым стечением обстоятельств и путаницей на складе. Согласен. Может такое быть. Через 20 минут денюжка уже зашла на карту Привата. Но лично для меня фишка тут не в том, что деньги вернули, т.к. я уже морально смирился с мыслью о том что и этой резины для моего Форика с головой, и пусть кто-то там ликует что продал залежавшиеся на складе колёса задОрого. Фишка в том, что магазин готов исправить ситуацию, ценит своих клиентов и своё лицо перед клиентами. И именно это и заставляет возвращаться в такие магазины ещё и ещё... За исключением немного подпорченного настроения в день сделки в общем покупкой доволен. Получил хорошие шины и опыт. Ставлю отметку "МОЯ ПРОБЛЕМА РЕШЕНА" , а магазин рекомендую. Удачи в бизнесе! З.Ы. Шины норм. На монтаже при балансировке - минимальные грузики, мастер одобрил. Шёл вечером по Маршала Гречка 100 км/ч - резина тихая.
4 квітня 2019 р. Відповісти
silverman рекомендує цей магазин
26 лютого 2019 р.

Купив: Літні шини Hankook Ventus Prime 3 K125 (215/65R16 98H), Замовлення №I30I11

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Замовив літні шини. Доставку здійснили на партнерське СТО недалеко від житла. Передзвонили. Все чітко, приємне спілкування, ціна як на сайті. Резина свіженька. Рекомендую.
Игорь рекомендує цей магазин
15 січня 2019 р.

Купив: Зимові шини Bridgestone BLIZZAK Revo GZ (175/65R14 82S)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару

warez90 рекомендує цей магазин
29 листопада 2018 р.

Купив: Bridgestone Blizzak Lm-32, Замовлення №M84226

Дякуємо за відгук.
Oleh Khavruk не рекомендує цей магазин
26 листопада 2018 р.

Хотів купити: Hankook Winter I*Cept IZ2 W616

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Ціна на сайті та на хотлайн вказана занижена, де-факто на 10 відсотків вища. Крім того, персонал не володіє єдиною державною мовою України.
Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Дякуємо за відгук. На даний момент дуже великий ажіотаж на шини і постачальники піднімають ціни по декілька разів на день. Ми стараємося тримати актуальними ціни, але іноді бувають такі розбіжності. Для отримання 100% актуальних цін в період високого ажіотажу на шини, рекомендуємо робити замовлення по телефону. З повагою, Rezina.ua.
horizon не рекомендує цей магазин
5 листопада 2018 р.

Купив: Michelin Pilot Alpin 4 235/40 R18 95V XL, Замовлення №K4P696

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, повернення товару

Замовлення здійснював по телефону, наголошував що мені потрібні шини є захистом ободу диску. Менеджер запевнив, що з цим проблем не буде. По факту ніякого захисту немає, встиг подряпати диск. Шини забрав у суботу, проїхав менше 20км. Телефоную у понеділок вранці, пояснюю проблему, кажу хочу повернути шини і готовий взяти дорожчий комплект. У відповідь чую "ну ви ж вже їздили, гроші ми вам не повернемо" Ніякого варіанту вирішення проблеми запропоновано не було.
Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Дякуємо за чесність Вашого відгуку. Зі свого боку хочемо сказати, що шини ми міняємо за таких умов: 1. Клієнт передумав протягом 14 днів і шини не були у використанні. 2. Протягом гарантійного терміну було виявлено заводський брак. 3. Якщо при першому балансуванні шин вони погано балансуються (тут в 99,9% випадків проблеми з диском, але ми все одно можемо поміняти шини по бажанню клієнта). Щодо самого захисного «бортика» на шинах то: по-перше: кожен виробник сам визначає його розміри; по-друге: якщо клієнт, бачить, що шини чимсь його не задовольняють візуально (в даному випадку розміром бортика), то на нашу думку він зразу ж повинен відмовитись від покупки.
rystik не рекомендує цей магазин
11 вересня 2018 р.

Купив: Белшина ArtMotion 205/55 R16 91H, Замовлення №ТМРВ65

Не сподобалося: сервісна підтримка

17 июля купил 4 колеса. Через 5 дней появилось на 2 колесах 2 выпуклости. Отвез в магазин. Сказали отправим на экспертизу и в течении 14 календарных дней будет результат. Позвонил им 26 августа, сказали не готово. Позвонил еще через неделю, сказали уже о каком-то шиномонтаже. Сегодня уже 11 сентября, а от магазина ни ответа ни привета. Не рекомендую покупать товар в данном магазине
Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Доброго дня. Дякуємо за звернення. Керівництво в курсі Вашої справи. Хочемо детально описати ситуацію. Ми компанія, яка займається продажем шин і несемо гарантійну відповідальність перед нашими покупцями. В даному випадку Ви придбали шини “Белшина ArtMotion 205/55 r16” і через два тижні на Ваших шинах з однієї сторони автомобіля Ви виявили пошкодження. Ми прийняли шини на експертизу (так само робить будь-яка компанія, коли відбуваються звернення по рекламації). Далі ми передали Ваші шини в єдину в Україні державну організацію УкрСЕПРО, яка може виконати незалежне заключення і виявити причину пошкоджень шин (Лише ця організація може дати заключення, після якого ми маємо юридичне право обміняти шини чи повернути Вам кошти). На жаль, державна організація УкрСЕПРО на даний момент по технічним причинам не може провести експертизу (протягом декількох днів вони обіцяють вирішити всі технічні проблеми і Ваші шини будуть перевірені першими). Ми очікуємо від них заключення вже декілька тижнів, але вплинути на них і прискорити їх ніяк не можемо, про що Вас і повідомили. Після отримання заключення від державної організації УкрСЕПРО по Ваших шинах, ми відразу ж зв’яжемось з Вами і повідомимо про результати. Подальші дії будуть залежати від результату незалежного заключення УкрСЕПРО. Дякуємо за розуміння. З повагою, компанія Rezina.ua.
Pirogov не рекомендує цей магазин
23 квітня 2018 р.

Хотів купити: Хотел сделать заказ Michelin Latitude Cross 215/65 R16 102H XL , по телефону сообщили что цена выше

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Хотел сделать заказ Michelin Latitude Cross 215/65 R16 102H XL , по телефону сообщили что цена выше . А по цене указанной на сайте в наличии товара нет.
Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Здравствуйте. Спасибо за Ваш отзыв. Cейчас очень горячий сезон покупки летних шин, информация о наличии и ценах на шины меняется очень быстро. Хотя мы и Хотлайн обновляем информацию очень часто, но бывают ситуации, когда информация онлайн и в реальности немного отличается (что и произошло в Вашем случае). С уважением, Rezina.ua
Не рекомендую Вас. Купил резину по честно заявленной цене
23 квітня 2018 р. Відповісти
SASHO рекомендує цей магазин
3 лютого 2018 р.

Купив: Hankook Ventus Prime 3 K125, Замовлення № MC19T

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Mykola Iurga не рекомендує цей магазин
16 жовтня 2017 р.

Хотів купити: Continental ContiWinterContact TS 860 205/55 R16 91T, Замовлення №0PK616

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Оказывается, что указаная цена - это цена на старый товар 2016-2015 годов. Если хотите 2017, то платите 2900грн вместо 2500грн.
Відповідь представника «REZINA.UA™ Шинний експерт»
Здравствуйте. Вы верно подметили, что цена за шины 2016 года, но сейчас только 2017 год. Получается, что шинам всего 1 год. С одной стороны все производители шин сообщают, что шины можно хранить до 5 лет перед началом пользования и они полностью сохраняют свои свойства, с другой же стороны есть покупатели, которые никому не верят (это их право) и хотят только свежие шины, которым всего пару месяцев. Касательно цены: поскольку постоянно растут цены, то соответственно и стоимость шин, которые были закуплены поставщиком в прошлом году ниже, чем купленные им в этом году. Мы же предлагаем цены исходя из предложения поставщиков. Хочу напомнить, что мы интернет-магазин, а не реальный магазин (Мы берем товар прямо со складов наших официальных диллеров и поставщиков в день заказа).