Відгуки про REZINA.CC Шини та диски

n46wzd2npg не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Зимові шини Matador MP 93 Nordicca (205/55R16 91H)

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Халатне і хамське ставлення до клієнтів, приходить повідомлення, що резина вже прибула на склад, ми кинули все, потратили півдня, поіхали на другий кінець міста, щоб почути, що вони «загубили!!!!» 4 величезних шини! Не рекомендую цей магазин, тому що вони обманюють, тратять Ваш час і ви не отримаєте те, що замовили. Бо, я вже почитала, вони «гублять» шини на складі. Бажаю тим, хто так робить і підводить людей, такий сервіс отримувати скрізь по життю.
lenabc рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Диски R15, Замовлення №748236964

Вперше працювали з цим магазином. Залишися задоволені. Всі питання вирішувалися швидко. Товар був в наявності, відправка в день замовлення. Чесно кажучи навіть була приємно вражена професійністю менеджерів. Ціна на диски дуууже адекватна. Дякую за приємний бонус) буду всім рекомендувати.
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Чекаємо на Ваші подальші замовлення!)
Igorvedmid не рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Всесезонні шини Yokohama Geolandar A/T G015 (225/65R17 102H)

Такого неадекватного обслуговування не зустрічав давно. Замовив комплект резини в цьому магазині. 1. Не виконали терміни доставки. 2. Заставили їхати за резиною якої не було на складі. 3.Обманули з доставленням по смс. 4. Повернення передплати було затягнуто. 5. Враження від цієї компанії - найнегативніші! Нікому не раджу звертатися до них бо за найменшою проблемою вони тільки зростають, ніхто не зацікавлений в вирішенні.
21 жовтня 2024 р. Відповісти
Kormetal F223 не рекомендує цей магазин
31 липня 2024 р.

Купив: KORMETAL KM 223, Замовлення №747945795

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «REZINA.CC Шини та диски»
Доброго дня! Така ситуація мала місце бути, але з деякими нюансами. Стосовно самовивозу - нам спочатку підтвердили, що диск доставлять на точку видачі замовлень. Але у зв'язку з поломкою авто, яке доставляє замовлення, Вам було запропоновано відправити його Новою Поштою. Тепер повернемось до стану диску - постачальник попереджав, що диск довго не продається, з візуальними дефектами та надав фото. Вам це фото надіслали для ознайомлення перед відправкою, Ви дали згоду на відправку. Також диск оглядали на поштовому відділенні, що ще раз підтверджує той факт, що Вас все візуально влаштовувало, хоча якщо б було шось не так - Ви мали можливість відмовитись від замовлення.. Вже тільки після отримання товару Ви звернулися до нас, що диск з пошкодженнями і це Вам не підходить. У зв'язку з тим, що диск був збортований - він вважається вживаним. Повернення такого товару не можливе, оскільки він не може бути проданий повторно як новий. Зі свого боку ми за Вашим номером телефону закріпили максимальну знижку на наступне замовлення, на яке будемо чекати. З повагою, Rezina.cc.
Ольга Погребняк не рекомендує цей магазин
13 травня 2024 р.

Купив: Літні шини Roadstone N'Blue Eco (195/55R15 85V), Замовлення №747801925

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек

Не покупайте у них ничего! Продают просроченную резину по цене новой! При доставке новой почтой никаких сопроводительных документов! Невозможно вернуть резину! Видимо, придется писать заявление !
Відповідь представника «REZINA.CC Шини та диски»
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Ми категорично засуджуємо практику "перебивання" дати, а якщо стикаємося з подібним - повертаємо товар постачальникові. Іноді товар відправляється клієнтові напряму з віддаленого оптового складу і ми не маємо змоги попередньо оглянути шини. Для уникнення різного роду неприємностей, ми наголошуємо на необхідності оглядати товар при отриманні на відділенні. Після з'ясування всіх обставин Вам було запропоновано повернути шини, але Ви відмовились. Документи на товар були предоставлені. Також зі свого боку ми пропонували Вам компенсацію за дане замовлення, та знижку на подальші. На жаль, ми не отримали зворотнього зв'язку, але наша пропозиція все ще актуальна. Після цієї ситуації товар від цього постачальника було прибрано з сайту. Ми вдячні Вам Вам за пильність та зі свого боку докладемо ще більше зусиль аби уникнути подібних непорозумінь. З повагою Rezina.cc
Дмитрий Видченко не рекомендує цей магазин
6 травня 2024 р.

Купив: NEXEN NBlue HD Plus 185/60R15 84H, Замовлення №Без номера

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Магазин не повертає гроші. Терміново була потрібна гума. Приїхав на вихідні до родини. Замовив на сайті. Проплатив. Та хотів забрати з точки видачі, як з'ясувалося, що треба чекати 4 доби на доставку. Відмовився від їх послуг. Пройшло 2 тижні гроші не повернули.
Відповідь представника «REZINA.CC Шини та диски»
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Не всі позиції з представлених на сайті, а це більше 20 тис., зберігаються на складі у м. Дніпро. Доставка/переміщення з інших міст відбувається за допомогою сторонньої транспортної компанії (Делівері або НП). Тому якщо товару немає в наявності на складі ми завжди пропонуємо його дочекатись. Шкода, що у Вас не було часу, щоб отримати замовлення. Стосовно коштів - ми їх отримали не одразу, та як тільки вони надійшли на рахунок, ми надали Вам всі необхідні приклади для повернення. Ви їх проігнорували. Після тижня очікування від Вас заяви на повернення коштів - вони були повернуті у повному обсязі. Сподіваємося, що Вам вдалося закрити питання якнайшвидше. З повагою, Rezina.cc.
Знакомая ситуация, похожая проблема с данной конторой! Просроченная резина с перекошенными датами, резину не забирают, деньги не возвращают!
13 травня 2024 р. Відповісти
Dmitry DocGames не рекомендує цей магазин
1 квітня 2024 р.

Купив: Літні шини Tigar Ultra High Performance (225/55R17 101Y), Замовлення №747634846

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив в минулу суботу 4 шини. При розмові з менеджером сказав, що хочу будь-які серби суб бренду Мішеліна, тільки за умови, що буде 2024 рік. Мені запропонували Тигар. Ну і ціна сказали, що буде десь на 200 грн за колесо дорожче за рік. В середу ввечері прийло повідомлення, що можна забирати. В четвер поїхав, ОПЛАТИВ і мені винесли ПОЧАТОК 2023 року...Після цього то відправити їм фото на вайбер, то по пів години почекати поки вони там щось з'ясують....
Відповідь представника «REZINA.CC Шини та диски»
Доброго дня, Дмитре! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Дійсно, при оформленні замовлення Ви звертали увагу, щоб рік виробництва шин був 2024. І менеджер Вам запропонував їх, бо тоді ніхто ще не знав про помилку в обліковій документів. На жаль, це виявилось при отриманні товару. Вам пропонували максимальну знижку, щоб владнати ситуацію. Також пропонували оформити нове замовлення, щоб шини були 2024 року виробництва. Але не один із цих варіантів Вас не влаштував. Ми проводимо оптимізацію робочих процесів і докладаємо максимум зусиль аби покращити сервіс і щоб подібних випадків не виникало зовсім. Сподіваємося, що Вам вдалося закрити питання якнайшвидше. З повагою, Rezina.cc.
Maidser рекомендує цей магазин
30 січня 2024 р.

Купив: BARUM SnoVanis 3 225/70R15C 112/110R, Замовлення №736995487

Продавець приємний у спілкуванні, швидко відправив замовлення. Дуже задоволений якістю обслуговування і товару.
Andrey Kakadiy рекомендує цей магазин
26 січня 2024 р.

Купив: Зимові шини Nexen WinGuard Sport 2 WU7 (235/55R19 105V), Замовлення №747463689

Зробив замовлення на сайті, зі мною зв'язався менеджер через декілька хвилин, підтвердив що гума е в наявності, приїхавши забирати її з точки видачі, мені запропонували перевзути її та залишиті літню гуму на зберігання, що досить зручно, а в зоні очікування сподобалсь смачна кава ) Все дуже чудово так тримати!!!
Відповідь представника «REZINA.CC Шини та диски»
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Чекаємо на Вас знову на підготовку авто до літа!
Лариса рекомендує цей магазин
25 січня 2024 р.

Купив: Автогума 185/65R15 LAUFENN, Замовлення №747449886

Дуже гарний магазин, рекомендую, звернусь на наступний сезон - все в заявлений термін, все якісно, без нарікань та претензій. Дякую.