Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS RP body black (3380C002), Замовлення №4278
Купив: Універсальний об'єктив Canon RF 24-105mm f/4L IS USM (2963C005), Замовлення №№22412
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Хотів купити: Універсальний об'єктив Tamron AF 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD
Купив: бездзеркальний фотоапарат Nikon Z8 Body (VOA101AE), Замовлення №44323
Купив: бездзеркальний фотоапарат Nikon Z8 Body (VOA101AE), Замовлення №4323
Купив: бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha a7C body Silver (ILCE7CS), Замовлення №23264
Купив: Lexar 128GB Professional 1800x UHS-II SDXC, бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha A7 IV body (ILCE7M4B.CEC), Замовлення №1726
Купив: Стандартний об'єктив Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1,8G (JAA132DA), Замовлення №21861
Купив: Компактний фотоапарат Sony ZV-1 Black (ZV1B.CE3), Замовлення №12432
Купив: док-станція для настройки об'єктивів Sigma USB Lens Dock, Замовлення №12435