Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Ardesto FCM-E15BG, Замовлення №№9231205303
Купив: Raid Жидкость для фумигатора 60 ночей (4620000430278), Замовлення №9240719308
Хотів купити: Вентилятор підлоговий Ardesto FN-R1608CB
Купив: Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed, Замовлення №9240410300
Купив: ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB Black (90MP02Y0-BMUA00), Миша ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB Black (90MP02Y0-BMUA00), Замовлення №9240226302
Купив: 2Е 2E-MF240WB Black (547562), Замовлення №9231025309
Хотів купити: Килимок для миші 2E GAMING PRO Control 3XL Black (2E-CONTROL-3XL-BK-PRO)
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Хотів купити: Антивірус Eset Internet Security 2 ПК 1 Год (EIS-K12202)
Купив: Сокира-колун Fiskars Х25 XL (1015643), Замовлення №54
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: TRUST Arys Black (22946), Замовлення №9230418314