Купив: Зарядна станція NIKOTA META-2000-LFP 1152Wh, Замовлення №#211937-1
Купив: тюнер World Vision T625A, Ресивер наземного мовлення World Vision T625A, Замовлення №211477-1
Купив: Зарядна станція NIKOTA META-2000-LFP 1152Wh, Замовлення №#210767-1
Купив: TP-Link Archer AX10 WiFi6, Замовлення №1650-2
Купив: uClan T2 HD SE Metal с универсальным пультом, Замовлення №Заказ #207688-1
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару
Купив: Плата для Т2 антени
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: World Vision T624A-World Vision T625A Lan, Замовлення №198127-1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару
Купив: Uclan ustym 4K pro, Замовлення №20400235851088
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Хотів купити: X96 mini, Замовлення №192168-1
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Купив: uClan Ustym 4K PRO, Замовлення №190788-1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент