Відгуки про AKS.ua

Юлія не рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Кришка на телефон tecno spark 6 go, Замовлення №184525

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Не рекомендую!!! Замовляли кришку для телефону, замовлення оплатили відразу після дзвінка менеджера, а замовлення відправили через 3 дні. Кришка прийшла з тріщиною. Жах. Більше нічого тут не буду замовляти!
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Ми перевірили номер замовлення і повідомляємо Вам, що він не відповідає дійсності. Тому, аби детально розібратися у ситуації, просимо Вас уточнити номер замовлення та надати додаткові дані, наприклад, дату здійснення покупки або номер рахунку. Ми прагнемо постійно покращувати якість наших послуг і дуже цінуємо зворотний зв'язок. З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
rin_valeri не рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Хотів купити: Дісплей до oneplus 9

Замовила у неділю товар, в понеділок сказали що товар буде у середу, подзвонила у четвер, сказали п'ятниця субота. Я відмовилася від замовлення. Потім вирішила почитати відгуки, і зрозуміла, що правильно зробила. Так би викинула гроші.замовлення 177433. Доречі, гаряча лінія завжди зайнята, так ніби я дзвоню в 1551, куди дзвонять усі мешканці Києва
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Дякуємо за Ваш відгук! Щиро вибачаємося за можливі незручності. Така ситуація не є властивою для нас і ми працюємо над покращенням нашого сервісу. На жаль, через повітряну тривогу сталися затримки з доставкою, у ході якої ми виявили, що товар виявився пошкодженим, а тому мали його замінити якнайшвидше. Через затримки з об'єктивних причин, про які ми згадували раніше, наша гаряча лінія була перевантажена, тому ми не змогли зв'язатися з Вами вчасно, аби попередити про внесення змін у терміни доставки. Приносимо щирі вибачення і вже працюємо над підвищенням якості наших послуг. Сподіваємося, Ви дасте нам шанс стати кращими. Дякуємо за зворотний зв'язок! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Kukas не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2024 р.

Купив: Припій Mechanic Припій HBD-366 Sn 42 Bi 58 0.6 мм 40 г безсвинцевий, Замовлення №155995

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Выдали не тот припой. На этикетке магазина написано одно, на товаре другое. Дозвониться к операторам не возможно. Снова пришел в магазин, где провели возврат. Обмен не предложили.
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день! Шановний клієнте, дякуємо за Ваш відгук! Перш за все, щиро вибачаємося за можливі незручності, така ситуація не є властивою для нас. Ми змогли детально розібратися в ній, аби покращити наш сервіс. На жаль, у той день, коли Ви намагалися нам зателефонувати, лінія була перевантажена, але ми вийшли з Вами на зв'язок вже на наступний день. Ми не змогли запропонувати Вам обмін товару, адже на той момент у магазині, до якого Ви звернулися не було в наявності відповідного товару. Приносимо щирі вибачення і сподіваємося, що Ви дасте нам шанс виправити враження. Всю надану Вами інформацію вже було передано відповідальним особам, задля підвищення якості нашого сервісу. З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Kosya рекомендує цей магазин
6 жовтня 2024 р.

Купив: Матриця для ноутбука BOE NT156FHM-N41 матова, Замовлення №128712

Купував матрицю для ноутбука HP Pavilion Gaming 15-bc504ur, кур'єр прийшов у призначений час, єдиний нюанс, якщо замовляєте кур'єра, враховуйте, що оплата лише готівкою, або в день замовлення безготівковий розрахунок на сайті. Матриця працює, дефектів немає.
Відповідь представника «AKS.ua»
Доброго дня! Ваш позитивний відгук – це найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що Ви поділилися своїми враженнями. З повагою менеджер підтримки АKS.ua
ОiB рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій з швидкою зарядкою Apple 18W USB-C Replacement Power Adapter white, Замовлення №136627

Відповідь представника «AKS.ua»
Ovachuk Yurii не рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Купив: Флешка SanDisk 64GB USB 3.1 Ultra Fit SDCZ430-064G-G46 Black, Замовлення №136552

Купив в цьому магазині флешку SanDisk 64GB USB 3.1 Ultra Fit виявляється що вона підробка. У мене є така сама тільки оригінальна (на фото зліва) справа підробка від цього магазина. Не рекомендую цей магазин щоб не попалися в таку ситуацію.
Представник магазину «AKS.ua»
Доброго дня! Дана флешка не є підробкою. Як би була б підробка, то ми не надавали б Вам офіційну гарантію виробника 60 місяців, з якої Ви можете звернутися до SanDisk безпосередньо. Партії та товар зовнішньо може змінюватися виробником без попередження для продавців
Ovachuk Yurii відповів на коментар Юля Чистилина
Виробник вирішив поставити USB 2.0 замість 3.1? Як я бачу вашому магазину гроші важливіші за репутацію...
7 жовтня 2024 р. Відповісти
Volodymyr Palahniuk не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Захисне скло BeCover для Samsung A225 Galaxy A22 Black (706609), Замовлення №107391 (08.09.2024)

Відповідь представника «AKS.ua»
Доброго дня! На жаль, перевізник неякісно перевіз товар й пошкодили його. За правилами перевізника, претензію на повернення коштів повинен написати відправник й виплатити компенсацію. Тому ми відмовилися від отримання та надали інструкцію, щоб Ви отримали компенсацію від перевізника, а саме від Нової Пошти.
Anton Solyanik не рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Клавіатура для ноутбуку HP ProBook 450 455 470 15.6, Акумулятор Xiaomi Mi9 / BM3L (3200 mAh) Hoco, Акумулятор для ноутбука PowerPlant HP ProBook 440 G1 FP06 10.8V 5200mAh (NB460274), Замовлення № 113233 (12.09.2024)

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Представник магазину «AKS.ua»
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Дуже вибачаємося за дану ситуацію, будемо робити все можливе для покращення нашого сервісу!
7 жовтня 2024 р. Відповісти
Сергій Гейко не рекомендує цей магазин
10 вересня 2024 р.

Купив: Динамік Nokia 6030 , Замовлення №175873

Надіслали не те, що замовляв, стверджуюють, що це аналог, хоча навіть контакти не в тому місті.у пакеті не те, що на ньому написане
Відповідь представника «AKS.ua»
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Щиро вибачаємося за дану ситуацію. Розібравшись більш детально по вашому випадку, ми виявили, що нам була надана невірна сумісність, яка була вказана на сайті також. Ми виправимо це й будемо покращувати наш сервіс!
bobrik не рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Ліхтарик Bailong Police R5-2XPE(white+red) Код товару 700907, Замовлення №100840

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Заплатив за фонарик одразу на ФОП.Товар не відправили,на дзвінки не відповідають.Мені він потрібен був терміново на ЗСУ.
Відповідь представника «AKS.ua»
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Оформлено замовлення 4.09. При підтвердженні замовлення оператор наголосив Вам, що терміни відправлення після оплати протягом 2х робочих днів. Відправлено було 6-го числа, як Вам було обіцяно.