Відгуки про ALLO.ua

Маша Василець рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Плед Ardesto Плед Flannel, 160х200 см, 100% поліестер, лами (ART0114PB), Замовлення №304895702

Все чітко і швидко, вчора замовила а сьогодні вранці вже забрала на пошті! Ціна дня бомба! Якість супер! Рекомендую Алло
Павел Тесленко рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Motorola Moto G85 8/256GB Urban Grey, Замовлення №3404866922

Alex.G. рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Power Bank Baseus Bipow 20W 30000mAh (PPBD050402) белый, Замовлення №107969192

Все супер. Доставка у точку видачі швидше, ніж був очікуваний час доставки. Все швидко: отримання, оплата - без зайвих питань і пропозицій. Дякуємо.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Ми цінуємо вашу думку і дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви задоволені нашим обслуговуванням.
Юлия Радченко рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 4/128GB Sky Blue (VHU5070EU), Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 4/128GB Wi-Fi Sky Blue (VHU5070EU), Замовлення №107969951

Дякую за допомогу у виборі моделі та якісне і швидке обслуговування.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук. З повагою, Олександр, Департамент турботи про Клієнтів
Василий Губиляк не рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №107617692

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Василь. Перепрошую за створені незручності. Ваш відгук був переданий нашим спеціалістам для ретельного аналізу та подальших заходів з метою покращення якості наших послуг. Інформацію перевіримо. Дякуємо за відгук. З повагою Олександр, Департамент Турботи про Клієнтів.
Ірина Буря
На модерації
У їхніх сервісних центрах це вічна відповідь: очікують запчастину. Я вам лиш співчуваю.
Вчора Відповісти
Alexey M рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray (SM-S928BZTH), Замовлення №107913101

Відповідь представника «ALLO.ua»
Ваші коментарі надихають нас на вдосконалення. Дякуємо за те, що ви обрали нас!
Володимир рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №500417284

Замовляю вже не першу зарядну станцію саме в АЛЛО, ніяких проблем за більш ніж рік користування. Персонал топ, обслуговування топ. Дякую!
Відповідь представника «ALLO.ua»
Дякуємо за вашу довіру та гарний відгук про наш магазин. Будь ласка, завітайте ще раз!
Дмитрий рекомендує цей магазин

Купив: Монітор 24, Замовлення №700004184

Миттєво зв?язалися, товар в магазині виявився останній з вітрини, консультант одразу попередила та запропонувала можливість замовлення зі складу, на наступний день вже був в місті, де ввічливий та старанний персонал продемонстрував й видав товар. Обслуговування 10/10, як ковток свіжого повітря, порівняно з досвідом останніх покупок в інших магазинах. Рекомендую.
Vyacheslavmail1 не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Power Bank Baseus Bipow 20W 30000mAh (PPBD050402) білийНастільна лампа FlashLight lamp 1200mAh power, Замовлення №500416620,500416621

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Магазин Алло нарахував 100грн.за участь на купівлю товару на суму 999грн.,але я не зміг скористуватися бонусами тому що два товари на інших складах магазину Алло! Але замовлення з двох товарів зроблено одним замовленням ! Я ще сплачу за два замовлення окремо доставка НП. Не ведіться на акції від Алло !!
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Просимо вибачення за доставлені незручності. Дуже шкодуємо, що Ви зіткнулися з таким негативним досвідом купівлі товарів у нашій мережі. Ми завжди раді чути чесний відгук наших покупців, тому що Ваш зворотній зв'язок допомагає нам виправляти недоліки нашої роботи. Дякую за детальну інформацію. Працюємо над покращенням нашого обслуговування. З повагою, Олекандр, Департамент Турботи про Клієнтів
_B_S_O_ рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Сковорода BRAVO CHEF Глибока з кришкою 24 см (BC-1101-24/L), Замовлення №500415181

Представник магазину «ALLO.ua»
Ми дуже вдячні за ваш час і відгук. Ваша думка важлива для нас!
17 листопада 2024 р. Відповісти