Купив: Prime-X CA-1382, Замовлення №185392
Купив: Автоматичний зарядний пристрій Master Watt БОТ-60 12 / 24 В, 60 А, Замовлення №185010
Купив: Автоматичний зарядний пристрій Master Watt БОТ-60 12 / 24 В, 60 А з амперметром, функцією пуску і ре, Замовлення №УУ00-184421
Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Ranger Tiger 4500 (RA 7759)
Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Ranger Kraft 4000 (RA 7758)
Купив: Садовий павільйон Time Eco TE-1821, Павільйон садовий Time Eco Павільйон садовий TE-1821, Замовлення №184115
Купив: Компресор з автостопом Vitol K-52, Замовлення №183245
Купив: Автономное пуско-зарядное устройство (джамп-стартер) OSRAM BATTERYstart 300 (13 Ач, 12 В, 300 А), Замовлення №182885
Хотів купити: Автохолодильник Ranger cool 30l
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: Камера заднього огляду Prime-X N-002, Замовлення №183114