Купив: STEELMATE PTS410V4B silver, Замовлення №31303
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: пасивний автосабвуфер Alpine SWR-10D2
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: Видеорегистратор GT R One арт. 64810, Замовлення №31038
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Купив: Автоакустика BLAM 165 es, Замовлення №30991
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Бездискова MP3-магнітола Kenwood KMM-BT306, Замовлення №30906
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Mystery MTC-21, Замовлення №30586
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, повернення товару
Купив: Бездискова MP3-магнітола Alpine UTE-201BT
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Коаксіальна автоакустика Hertz ESK 165.5 L
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Playme Omega
Сподобалося: оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент
Купив: Автоакустика Kicx PD-502, Замовлення №26606
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару