Каталог товарів
Київ
UA

Вітаміни для собак Dr.Clauder's Pigment Active Algosan 400 г (31601008)

Характеристики
Вітаміни для собакФорма випуску: гранулиВластивості: Посилює природний ... ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2022 р.
Бренд: Dr.Clauder's
Тип: Вітаміни для собак
Форма випуску: гранули
Рекомендовано: Харчова добавка для собак із темною пігментацією шерсті.
Властивості: Посилює природний темний пігмент шерсті. Складається із 100% натуральних морських водоростей (Ascophyllum Nodosum) із природно високим вмістом йоду. Має позитивний вплив на стан шкіри та шерсті, а саме зміцнення шерсті та зниження чутливості шкіри до подразників.
Вітаміни: немає
Інгредієнти: Морські водорості 100% (Ascophyllum Nodosum). Аналітичний склад: сирий протеїн 5%, сирий жир 3%, сира клітковина 6%, зола 25%.
Фасовка: 400 г
Дозування: 1 столова ложка містить приблизно 15 г порошку. Для собак вагою до 5кг: ? – 1 столова ложка. До 10 кг: 1 – 1? столової ложки. Понад 10 кг: 1? – 2? столової ложки. Цуценята та юніори до 12 місяців: від 1 чайної ложки (приблизно 7 г) до 1 столової ложки на день. Щоб досягти максимального ефекту рекомендовано задавати Algosan перший раз під час линьки.
Додатково: Dr.Clauder's Pigment Active Algosan – харчова добавка для собак із темною пігментацією шерсті. Темну прикрасу шерсті можна оновити та зробити більш насиченою за допомогою Algosan. Pigment Active Algosan – це 100% природних водоростей (Ascophyllum Nodosum). Такий оптимальний натуральний склад забезпечує організм тварини мінералами, білками, вітамінами та мікроелементами. На основі десятиліття практичного досвіду відомо, що бурі водорості Аскофіллум впливають на посилення кольору на слабку темну пігментацію, а також позитивно впливають на чутливу та вразливу шкіру.
Характеристики Dr.Clauder's Pigment Active Algosan 400 г (31601008) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Вітаміни для тварин